Přimda rozstřílela Sedliště a stále živí naději na postup


Branky


24. J. Sopko (p.) , 56. L. Teplárek , 65. T. Malý , 76. D. Ferdinandy , 86. J. Sopko (p.) , 88. T. Malý , 90. T. Malý - 47. P. Fojtíček
0

Výsledek 7:1 pro domácí Přimdu, která si zvýšila sebevědomí na předposledním Sedlišti možná vypadá jednoznačně, ale ve skutečnosti bylo pravdou, že jí Sedliště podle očekávání pořádně potrápilo a dlouho živilo naději na cenné body. Po druhém inkasování v šestapadesáté minutě ale odpadlo a v závěru mu došly i fyzické síly, z čehož Přimda vytěžila další branky. Nakoenc je tedy výsledek přeci jen jasný. Přimda získala povinné tři body a minimálně do chvíle, než dohraje Kostelec se posune na druhé místo. Naděje na postup tak stále žije. Sedliště pak musí být stále na pozoru, dvě kola před koncem jej totiž od sestupových pozic dělí jen tři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Přimdě pomohla penalta

Přimda měla sice v utkání od začátku mírně navrch, ale hodně jí srážela špatná koncovka, díky níž zůstávalo Sedliště stále ve hře. Hosté navíc hráli sympaticky bojovně, nedávali Tatranu žádný prostor navíc a sami si občas něco málo vytvořili, i když určitě ne v takovém měřítku, jako domácí. Tatranu ale nakonec pomohla penalta. Ve čtyřiadvacáté minutě sudí viděl faul ve vápně ze strany Sedliště, a tak hvízdl do píšťalky a nařídil pokutový kop. K tomu se postavil Jan Sopko a přesnou ranou obstaral jediný zásah první půle. Přidma už se totiž v následujících minutách i přes několik dalších šancí trefit nedokázala. Nepovedlo se to ale ani snažícímu se Sedlišti, a tak se do kabin odcházelo za stavu 1:0.

Rozhodla fyzička, Sedliště v závěru odpadlo

Přimda úvod zaspala. Podceněné Sedliště se okamžitě vrhlo do útoku a vykřesalo z chvilkové převahy vyrovnání Petra Fojtíčka. Pak mělo Sedliště ještě nejaké šance, ale nejblíže brance bylo, když nastřelilo tyčku a posléze i břevno.Přimda se tak do hry zase bez úhony postupně dokázala vrátit a pomalu opět přebírala iniciativu. Chvíli to vypadalo, že oěpt marně, ale nakoenc přeci jen uspěla v šestapadesáté minutě střelou Lukáše Teplárka. Po druhém inkasování už začalo Sedliště maličko odpadávat, ale stále ještě bojovalo. Přesto se šance domácích dál kupily, až se trefil také Tadeáš Malý. Za stavu 3:1 tak bylo již předčasně rozhodnuto. Už to vypadalo, že se zápas v poklidu dohraje, ale Sedlišti v poslední patnáctiminutovce došel dech a Přimda zavelela ještě k útoku. Zvýšeného prostoru využil nejdřív David Ferdinandy, díky další penaltě podruhé také Jan Sopko a po něm pak zkopletoval hattrick Tadeáš Malý. Potřetí se Tadeáš Malý trefil v poslední minutě utkání, čímž upravil na konečných 7:1 a definitivně tak ztvrdil výhru svého celku.



Ohlasy k zápasu


TJ Tatran Přimda
Milan Růžička: Bylo to celkem poklidné utkání. Chvíli jsme se tedy ještě o výsledek strachovali, když soupeř vyrovnal. Začátek druhé půle jsme dost vypustili a podcenili. Když jsme se pak ale dostli do hry, bylo to už jednoznačné.

TJ Staré Sedliště
Petr Fojtíček: Na Přimdu jsme jeli s respektem, moc dobře jsme věděli, jak kvalitní celek Tatran je. V první půli nás dost tlačili, ale nebyli tak nebezpeční. Přesto jsme byli rádi, že to bylo jen 1:0. Na začátku druhé půle ale soupeř úplně odpadl a patnáct minut jsme hráli jen my. Klidne jsme mohli zápas i otočit, ale nepovedlo se, a když jsme dostali další gól, odpadli jsme. Za stavu 3:1 jsme ještě nějaké šance měli a dali jsme další tyčku, ale měli jsme dnes smůlu. Škoda. O konci utkání už snad ani nechci mluvit. Celkově ale určitě musím kluky zase pochválit.



Počet diváků: 40. Rozhodčí: Liškutín Antonín - VOKROJ Miloslav (N), POKORNÝ Vladimír (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.