P. Kaprhál 17. (p.)
M. Volf 55.
K. Dýdek 59.
V. Berta 62.
5:4p.
(1:3)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.05.2017 17:00

23.kolo, Plzeňský | Tachov | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kšice zvrátily téměř prohraný zápas s Lomem a získaly dva body


Branky


17. P. Kaprhál (p.) , 55. M. Volf , 59. K. Dýdek , 62. V. Berta - 2. P. Benda , 31. M. Stec , 33. P. Benda , 53. M. Stec
0

Velmi zajímavý suboj v sobotu přichystaly svým divákm Kšice a hostující Lom. Ten byl dlouho lepší a Kšice s ním nakonec nedokázaly udržet krok už v první půli. V padesáté minutě už navíc domácí prohrávali 1:4 a zdálo se, že je rozhodnuto. Jenže pak se zvedli, zápas neuvěřitelně rychle vyrovnali a dovedli jej až k penaltovému rozstřelu, v němž byli dokonce i úspěšnější. I přes zdánlivě tragický vývoj tak Kšice nakoenc oslavily dva cenné body. Pro Lom je výsledek při ohledu na jeho hru a vysoké vedení velkou ztrátou.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Na první inkasování domácí ještě odpověď našli

Lom ukázal, že je po zdařilém utkání z minulého týdne pořádně při chuti a chtěl ukázat, že dokáže vítězit i bez svého kouče v sestavě. A začal s tím vším skvěle. Už ve druhé minutě dostal míč za brankářova záda Patrik Benda a Lom se mohl radovat z vedení. Rychlá branka jej dostala do ještě větší herní pohody, a tak domácí hráli dál s balónem a snažili se nějaké branky ještě přidat. Jenže pak jin na nějaký čas zvlhnul prach, čehož nakonec domácí využili. Vynutili si pokutový kop, díky němuž srovnal skóre Pavel Kaprhál.  To Kšice přeci jen zase trochu nakoplo, ale Lom se během chvíle zase otřepal a začal přebírat iniciativu. Jeho převaha nabírala na obrátkách, až mu nakoenc dokázal vrátit vedení Martin Stec. Inkasování domácí pořádně rozhodilo, a během chvíle tak snadno přidal další branku Patrik Benda. Lom už si dvoubrankové vedení pak po zbytek poločasu bez problémů udržel. Hru kontroloval a soupeři téměř nic nedovolil.

Nečekaný comeback bude dlouho pro Lom noční můrou

Kšice se nehodlaly vzdát a vlétly do druhého dějství velmi odhodlaně, ale v obraně nechali soustředíc se na oenzivu malou skulinu, jíž v podstatě hned hosté využili. V padesáté minutě se podruhé v utkání trefil i Martin Stec a zdálo se, že je rozhodnuto. Lom se tím necha ale sám až příliš ukojit, čehož naopak dokonale využili domácí, kteří přitlačili na pilu a začali bojovat. A šlo to jako po málse. Než se Lom vzpamatoval, byly Kšice zpět  ve hře rychlými gól Miroslava Volfa a Kamila Dýdka. To byl pro všechny velký šok, který ale ještě nebral konce. Ve dvaašedesáté minutě totiž ještě vyrovnal Vladimír Berta a Kšice byly kompletně zpět a k tomu jak se říká na koni. Během sedmi minut tak Lom přišel o těžce vybudovaný náskok a muselo se začínat od začátku. V dalších minutách už ale zápas na tempu trochu ztratil. Oba týmy se raději více stáhly a hrály hodně opatrně, protože věděly, že rozhodovat teď už může každá chybka. Asi i proto se tak už až do konce poločasu vůbec nic nezměnilo. Branka ve zbylé téměř půlhodině již nepadla.

Až šestá série rozhodla

Také při penaltové rozstřelu to bylo dlouho vyrovnané. Oba týmy navázaly na slušnou koncovku a produktivitu z utkání a dlouho se těšily z proměňování penalt. Jenže jednou někdo pochybit musel. První a poslední, tedy jedinou, chybu v penaltovém rozstřelu udělal v šesté sérii jeden z hostujících hráčů, což rozhodlo. Druhý bod tedy braly po výborném bleskovém návratu do zápasu Kšice.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Kšice
Jan Janout: My jsme si za ten výkon, kterým jsme se prezentovali na začátku, ani nezasloužili vyhrát. Úvod byl v našem podání katastrofou. Upozorňoval jsme hráče, že musí hrát zodpovědně a trpělivě, ale hráli jsme slabě a nedůrazně. Byla to katastrofa. Přeci jsen jsme ale nějakým způsobem dokázali zápas srvnat a vypadalo to, že se dokážeme zvednout, ale v závěru to bylo už jen o štěstí. Byli jsme sice o trochu lepší, ale gól jsme nedali. Nakoenc musím klukům ale poděkovat za to, že to nevzdali zápas otočili.

TJ Sokol Lom u Tachova
Martin Pich: My jsme tam jeli s tak slátanou sestavou, že jsme ani nedoufali v to, že bychom odtamtud mohli přivézt body. V konečném výsledku tak můžeme říci, že jsme bod získali a je to pro nás úspěch, ale vzhledem k vývoji zápasu je to rozhodně ztráta. našeho pohledu byl skvělý tah, poslat do útoku brankáře Bendu, který nám v podstatě ten bod vystřílel, protože hrál výborně. Dva góly dal on a dva přidal ještě Martin Stec. Za stavu 4:1 už to vypadalo velmi slibně, ale Kšice se dokázali namotivovat a dvěma góly z rohu se vrátili do zápasu a nakonec i srovnali. Já si nepamatuji, kdy jsme naposledy dostali gól z rohu. Bohužel, prožili jsme si asi sedmiminutový kolaps a Kšice dokázaly zápas vyronvat a bohužel už remízu i udržely. Takže jak říkám, vzhledem k vývoji jsme ztratili dva body.



Sestavy


TJ Sokol Kšice
J. Janout [-] - M. Volf [-] , P. Janout [-] , V. Berta [-] (70. J. Šubrt [-] ) , P. Kaprhál [-] - M. Šťastný [-] , P. Šnebergr [-] , J. Šetlík [-] , M. Šetlík [-] - K. Dýdek [-] , L. Bordeniuc [-]

TJ Sokol Lom u Tachova
T. Mareš [-] - M. Stec [-] , J. Vopalecký [-] , P. Benda [-] , P. Petráška [-] , J. Pich [-] , J. Kunžwart [-] , M. Pich [-] , A. Karas [-] , M. Kraus [-] , V. Matoušek [-]

ŽK: 41. P. Janout , 52. M. Šetlík - 35. J. Vopalecký , 44. J. Kunžwart .
Počet diváků: 20. Rozhodčí: Loukota Petr - SMETANA Aleš (N), KASAL Petr (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.