Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.05.2017 17:00

23.kolo, Plzeňský | Tachov | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Stříbro rozhodlo v Bezdružicích už v první půli


Branky


0

Souboj dvou na jaře se trápících celků začali lépe domácí. Od první minuty vedli a favorizované Stříbro mělo zdánlivě zaděláno na další nečekané problémy. Ale nakonec si s brzkým inkasováním hosté hlavu přílišně nelámali. Čtyřmi zásahy zápas otočili ještě v první půli a po pětačtyřiceti minutách bylo rozhodnuto. Druhá půle už bylajen formalitou. Stříbro nakonec vyhrálo hladce v poměru 5:2 a mohlo slavit cenné tři body, které jej ještě stále celkem reálně udržely v souboji o postup.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jiskra vedla, ale po obratu odpadla, Pavlas kompletoval v první půli hattrick

Domácí celek začal velmi dobře. Hned v úvodní minutě celého utkání se jí podařilo dostat se do vedení, když se přesně trefil Miroslav Filip. Stříbro si s tím ale hlavu příliš nelámalo. Okamžitě se otřepalo a začalo se pomlau dostávat do hry. Zpočátku možná čekalo, co mu soupeř dovolí, ale když viděl Baník, že Jiskra tak silná není, začal pomalu přebírat iniciativu. Chvíli tlačil marně, domácí nebránili vůbec zle. Hosté se navíc trápili v koncovce. Do pohod je pak ale dostalo vyrovnání Ondřeje Pavlase v šestadvacáté minutě. A když Ondřej Pavlas navíc o čtyři minuty dostal druhou brankou Baník do vedení, měli hosté rázem vše pod kontrolou. Jiskra navíc věděla, že je pro ní nejspíš po zápase a souepři se zcela poddala, odpadla a zbytek půle už režírovali hosté. Branku přidal ještě Jan Trnka a v závěru dokázal zkompletovat hattrick Ondřej Pavlas. Po první půli bylo rozhodnuto.

Trnka dorazil soupeře, zbytek zápasu byl formalitou

Baník pro jistotu naskočil do druhé půle v plném tempu, a tak mohl slavit velmi rychle druhý gól z kopačky Jana Trnky a celkově svůj pátý. Tím soupeře definitivně dorazil a sám úpoté mohl už jen kontrolovat hru. Zbytek zápasu už se doslova jen dohrával a v podstatě nic už se nedělo. Jak jsme řekli, druhá půle byla formalitou. Jiskře se ale nakoenc ještě přeci jen podařilo domácí divákyp otěšit snížením, když se v úplně poslední minutě znovu prosadil Miroslav Filip. To už bylo ale vše. Jiskra na své půdě padla se Stříbrem 2:5 i přesto, že měla v utkání první i poslední slovo, a to doslova v první i v poslední minutě.



Ohlasy k zápasu


TJ Jiskra Bezdružice
Ladislav Filip: Stříbro přijelo nejspíš hodně posílené o hráče A-týmu, ale to není podstatné. Nic nás neomlouvá. Obraz hry odpoídá tomu, že se v poslední době akorát pereme sami se sebou. Stříbro bylo fotbalovější. Nám z ničeho nic přestávají bez jakékoli omluvy chodit hráči a je to pro nás dost složité. Sestavu lepíme a máme velké problémy. Kdyby Stříbro hrálo celý zápas naplno, prohráli jsme určitě více. Nevím, jak více bych mohl zápas ohodnotit.

TJ Baník Stříbro B
Baník Stříbro: Stříbro se k utkání zatím ještě nestačilo vyjádřit.



Sestavy


TJ Jiskra Bezdružice
Z. Burda [-] , J. Michalčák [-] (70. M. Filip [-] ) , V. Gábor [-] - S. Čada [-] , J. Štrunc [-] , D. Szegecs [-] - M. Filip ml. [-] , P. Dvořák [-] - R. Fojtík [-] , P. Čapek [-] (75. M. Kostka [-] ) , P. Holík [-]

TJ Baník Stříbro B
J. Jareš [-] - P. Sásik [-] , P. Žíla [-] (70. J. Korynta [-] ) , L. Pubrle [-] , J. Petrlák [-] (20. O. Pavlas [-] ) , M. Petraška [-] , J. Trnka [-] , J. Hejcman [-] , A. Šimek [-] , L. Loula [-] , A. Němec [-]

Počet diváků: 20. Rozhodčí: LIGAČ Marek - MAROUŠEK Petr (N), ŠAMAN Karel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.