1:1
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.03.2015 15:00

17.kolo, Moravskoslezský | 1.B třída sk. B, 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Ostrava - jih - Dolní Lhota


Branky


0
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V Ostravě se hrálo utkání nevalné úrovně. Hráčům dělal problém kluzký terén, kdy se často některý z fotbalistů ocitl po uklouznutí na zemi. Z tohoto pramenilo také minimum šancí na obou stranách. Zápas to byl bojovný, férově vedený. V prvním poločase stojí za zmínku snad jen šance domácího Žily.

Druhý poločas se nesl ve znamení toho prvního. Trošku oživení přineslo dvojí střídání v hostujícím dresu. Zejména Orlík se činil, když v 63. minutě otevřel z ojedinělé šance skóre. Poté ještě vybídl ke skórování Hrubého, který ovšem před prázdnou brankou neměl štěstí. S přibývajícím časem se hosté stáhli a nechali se zatlačit před svou branku. Trest za to přišel v 84. minutě, kdy brankářem vyražený balón uklidil za tyč hostující branky Čajka. Zápas tak skončil zřejmě zaslouženou remízou.

„Pro nás je to ztráta. Do zápasu jsme šli s tím, že chceme vyhrát a držet se na dohled čelu tabulky. Bohužel nakonec jsme rádi za bod. Příště musíme zabrat venku a odčinit tuto ztrátu,“ krátce zhodnotil utkání domácí Ondřej Pavlát.

„Kdyby mi před zápasem někdo řekl, že tady uhrajeme bod, byl bych spokojený. Po zápase jsem trošku zklamaný. Kdyby se nám podařilo zvýšit na 2:0, věřím, že bychom již zápas dovedli do vítězného konce. Remízu nakonec beru,“ uvedl k zápasu za hostující tým Petr Čížek.



Sestavy


FC Ostrava-Jih
R. Vaňo [-] - T. Korbačka [-] (70. M. Mecner [-] ) , O. Pavlát [-] , J. Kroupa [-] , T. Klobása [-] (30. F. Zima [-] ) - M. Čajka [-] , D. Handzlík [-] (80. J. Petrovský [-] ) , J. Žila [-] (82. M. Ochvat [-] ) , J. Gelnar [-] , D. Ščigel [-] - R. Schüler [-]

TJ Sokol Dolní Lhota
A. Tichý [-] - M. Adámek [-] , R. Kneisl [-] , T. Heřman [-] , M. Souček [-] - J. Straka [-] , R. Křižák [-] , J. Dedek [-] , V. Zezulka [-] - M. Slíž [-] , P. Chadziandoniu [-] (56. M. Orlík [-] )

Hráči zápasu: M. Čajka - R. Křižák .
Místo: Ostrava.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.