Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.05.2017 17:00

22.kolo, Plzeňský | Tachov | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kostelec málem přišle o skvěle rozehraný zápas s Jiksrou, nakonec ale body má


0

Bezdružice dorazily do Kostelce jen v osmi lidech, čímž domácím zápas dost usnadnily. Po první půli Kostelec vedl 3:0 a zdálo se, že je rozhodnuto. Jenže hostům posily postupně dorazily a ve druhé půli se Jiskra dvěma zásahy dokázala vrátit zpět do hry a zápas zramatizovala. Nakoenc ale jen to. To by zkrátka nebyl Kostelec, kdyby vše proběhlo bez komplikací a snadno. Nakonec domácí vyhráli jen těstně rozdílem 3:2. Nyní je tedy je Kostelec na třetí příčce se ztrátou jednoho bodu na Přimdu a dvou na lídra ze Stráže.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Kostelci dodala pohodu rychlá branka

Kostelci se podařilo velmi dobře vstoupit do utkání. Od začátku oslabeného souepře přehrával a už ve druhé minutě jej Marek Kolářský dostal do vedení. To bylo velmi důležité, jelikož se Kostelec obvykle střelecky trápí, ale tentokrát si rychle sám dodal střeleckou pohodu a dál tlačil na pilu. I tak ale stáel zahazoval dost šancí. Tentokrtá na tom už ale tolik nesešlo. Bezdružice si nic nevytvořily a Kostelec je přehrával jednoznačným způsobem. V sedmadvacáté minutě se tak podařilo Davidu Kolářskému přidat další zásah a za stavu 2:0 už bylo v podstatě rozhodnuto. Kostelec ale ani nadále nepolevoval a v závěru poločasu mu David Kolářský pro jistotu vystřelil ještě tříbrnakové vedení. Do šaten se tak odcházelo za stavu 3:0 a o vítězi již nebyly nejmenší pochyby.

Pochyby byly na místě, Bezdružice se vrátily do zápasu

Ani na začátku druhé půle to nevypadalo, že by se měly Bezdružice ještě Kostelci vyronvat a zápas nějak zdramatizovat, i když postupně dorazily další posily, a tak byli hosté již v plném počtu. Kostelec dál tlačil, soupeře přehrával, ale v koncovce to byla opět tragédie. Minimálně šest jasných gólových šancí Kostelec zahodil a ponechával tak Bezdružicím stále malou naději. Když se ale v jedenasedmdesáté minutě prosadil z protiútoku Miroslav Filip, začali se domácí o výsledek ještě trochu třást. A oprávněně. Inkasování KOstelec dost rozhodio. Bezdružice dostaly více prostoru a ve třiaosmdesáté minutě Miroslav Filip druhou brankou vrátil Jiskru do hry. K vyrovnání bylo blízko. Kostelec se tak nakoenc až do poslední minuty musel o výborně rozehrané utkání třást. Nakoenc to lae zvládl a může se těšit z další těsné výhry. Chybělo málo a Jiskra překvapila parádním comebackem.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Kostelec
Robert Kertys: Bylo pro nás dost důležité zmátořit se po tom kolapsu proti Baníku. Soupeř nám to dnes hodně usnadnil. Přijel jen v osmi lidech a my jsme jej hravě přehrály. Měly jsme mnoho šancí, ale dali jsme jen tři góly, i tak to ale vypadalo slibně. Jenže ve druhé půli už jsme branku i přes další šance nedali, Jiskře dorazily posily a ze dvou protiútoků se vrtila do zápasu a my jsme se museli o výsledek až do poslední minuty zbytečně třást. Po první půli mohlo být po utkání, ale zase nás zradila koncovka. To je jediné, co bych klukům opět mohl vyčíst.

TJ Jiskra Bezdružice
Ladislav Filip: Včera bylo na utkání rezervy sedmnáct hráčů, včetně těch z A-týmu, ani nevím proč a dnes nás do Kostelce jelo jen osm. Většina se ani neomluvila. Vůbec třeba nevím, proč nejel náš brankář. Chytat musel místo něj Dvořák, ale jemu tedy všechna čest, hodně nás podržel. Pro nás to byla černá neděle. Soupeř byl od začátku lepší a po půli mohl vést klidně třeba 7:0, ale nedával góly. Pak nám dorazili ještě dva hráči, ale i ten rozdíl jednoho hráče byl stále znát. Přesto jsme prostě nějak zázračně dokázali snížit na 2:3 a Kostelec se ještě bál o výsledek. Všem hráčům patří díky za odvedený výkon a bojovnost. Letos už se snažíme jen sezónu dokopat a nějak to snad přes léto dáme do kupy, ale ani tak nemůžeme být s tímto spokojení. Navíc se nám během utkání zranil snajpr Lukáš Čada, který nám při případné absenci bude hodně chybět. To je velký průšvih.Jak říkám, černá neděle.



Sestavy


TJ Sokol Kostelec
P. Jamriška [-] - L. Netrh [-] , L. Touš [-] , R. Průcha [-] , J. Pešík [-] , D. Nový [-] , R. Lokvenc [-] , M. Kolářský [-] , D. Kolářský [-] , L. Florián [-] , L. Honzík [-]

TJ Jiskra Bezdružice
P. Dvořák [-] - M. Dvořák [-] , J. Michalčák [-] , V. Gábor [-] , Z. Burda [-] - L. Čada [-] , D. Szegecs [-] , S. Čada [-] , J. Štrunc [-] - M. Filip ml. [-] - M. Filip [-]

ŽK: 73. R. Průcha - 83. V. Gábor . ČK: 87. V. Gábor .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Fanfule Ladislav - BEZVODA Václav (N), MAROUŠEK Petr (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.