Opatrný zápas nakonec lépe zvládla Přimda


Branky


0

Přimda a Halže. Oba celky jsou kvalitní a umí předvést hodně dobrý výkon, ale momenátlně je na tom jednoznačně lépe Přimda, která atakuje postupové příčky, kdežto Halže se naopak trápí až  na desáté příčce. Jendoznačným favoritem proto byl určitě domácí tým, ale ani on nechtěl nic uspěchat, a tak se s dobře připraveným soupeřem vlemi dlouho trápil. Přesto nakoenc dokázal ve druhé půli odskočit a nakoenc těžký zápas vyhrál v poměru 3:1. Vrátil se tak zpět na druhou příčku a dál s jednobodovou ztrátou dotírá na strážského lídra.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Do šaten bez branek

Od začátk use hrálo z obou stran dost opatrně. Nikdo nechtěl udělat jako první chybu. Přimda byla v útoku možná trochu aktivnější a nějaké šance si vytoviřla, ale štěstěna jí nepřála. Domácí zahazovali šanci za šancí. Ani Halži se ale nedařilo. Domácí si dávali pozor na známého Mrenku, a tak se diváci žádou přestřelkou rozhodně bavit nemohli. Uktání bylo takticky dost svázané. Ani jeden z útoků nedokázal na brankáře soupeře vymyslet nic účinného, a tak se do šaten po pětačtyřiceti minutách odcházelo bez branek. Jedinou zvláštností v první půli bylo brzké střídání ze strany Halže, která už v sedmé minutě poslala na hřiště za nejspíš zraněného Kordu Tomáše Kaizlera. To bylo ale asi tak vše.

V poslední patnáctiminutovce Přimda zařadila vyšší rychlost

Ani ve druhé půli se zpočátku obraz hry příliš neměnil. Dál se hrálo spíše opatrně a bez větších šancí. Bylo jasné, že první branka zápas ihned hodně otevře, ale ten dlouho ne a ne přijít. Už to vypadalo, že to bude napínavé až do úplného konce. Halži nepomohla ani penalta, kteoru dokázal lapit brankář domácích. A tak se vše důležité nakoenc odehrálo až v poslední patnáctiminutovce, tedy vše to, co nakonec rozhodlo o výsledku. Přimda postupně začínala stáel více tlačit na pilu, až se v pětasedmdesáté minutě konečně trefil Jan Hečko. To Halži dost ochromilo a během chvíle dokázal ještě zvýšit Tomáš Burda. Halže tak ztratila zápas v pouhých dvou minutách. Stále se ale nevzdala a zkoušela se ještě zase rychle vrátit, jenže až příliš otevřela obranu a ve třiaosmdesáté minutě toho využil David Ferdinandy. To už definitivně rozhodlo. Přimda polevila a snažila se už jen kontrolovat hru.  Halže sice ještě vsítila v závěru alespoň čestný gól, ale zásah Aleše Herouta už byl tím posledním důležitým, co diváci viděli. Přimda tak nakoenc díky dobře zvládnuté sedmiminutovce dokázala těžký zápas vyhrát v poěmru 3:1.



Ohlasy k zápasu


TJ Tatran Přimda
Milan Růžička: Devadesát minut se hrálo jen na jejich branku, ale nedokázali jsme dávat góly. Jsem na kluky pyšný a chci jim poděkoat za to, že i když se nám střelecky nedařilo, dodkázali jsme pořád hrát naplno, ve stoprocentním tempu a doufali jsme, že nám ot tam už spadne. Hleže byla houževnatá, ale v podstatě si nic nevytvořila, tedy až na jeden pokutový kop, který ale lapil náš brankář. To jsme přežili klidnickou smrt. Když jsme ale dali první gól, začalo to tam padat a uklidnilo se to. S výsledek i výkonem jsme tak nakoenc spokojení.

TJ Čechie Halže
Čechie Halže: Halže se k utkání zatím ještě nestačily vyjádřit.



Počet diváků: 50. Rozhodčí: Valenta Martin - VOKROJ Miloslav (N), LAZORKA Ladislav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.