Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.05.2017 17:00

22.kolo, Plzeňský | Tachov | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Studánka nadělila Sedlišti kanára, hladký průběh


Branky


0

Sedliště se sice zpočátku snažilo udržet se Studánkou krok a nehrálo úplně špatně. Když ale po dvacáté minutě muselo krátce po sobě lovit míč dvakrát ze své sítě, začalo ztrácet a Studánka přebrala všechny otěže. Favorizované Dynamo nakonec tak hladce zvítězilo, neinkasovalo ani jednou a zápas skočil rozdílem 7:0. Tento výsledek posunul Dynamo na druhé místo, ale hned dva další týmy jí mohou během neděle z medailových pozic zase sesadit. Sedliště zůstává předposlední, ale smutnit nesmí, důležitý souboj jej čeká až příští týden. Narazí na Záchlumí a v přímém střetu si to s ním pravděpodobně rozdá o to, kdo sestoupí a kdo nikoli.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Sedliště vyřadily dva rychlé zásahy

Zpočátku se hrál celkem vyrovnaný fotbal, Studánka měla sice mírnou převahu, ale Sedliště se zdatně bránilo a samo zkoušelo kombinovat a přenášet hru na polovinu soupeře po lajnách. Navíc nebránilo vůbec špatně, a tak se drželo ve hře. Studánka, ale vyčkávala trpělivě na svou šanci, a když jí v pětadvacáté minutě dostala, Oldřich Janovec jí nepohrdl. To Sedlištěm otřáslo, a tak se během chvíle dokázal trefit také Martin Ruda a od té doby už se hrálo jen pod taktovkou Studánky. Sedliště odpadlo a Dynamo si mohlo užívat fotbalu. Souepře zatlačilo do vápna a hosté už jen odkopávali balóny. Domácí fanoušci se bavili. V závěru poločasu pak ještě přidal třetí trefu Marek Bureš, a po prvním dějství tak bylo definitivně rozhodnuto.

Bez potíží ke kanáru

Sedliště se vrátilo do druhé půle s odhodláním ještě si trochu zahrát, ale Dynamo zareagovalo tím, že rychle přidalo plyn a zase začalo souepře mačkat. Obraz hry se tak vrátil k původnímu tlaku Dynama, které postupně navyšovalo výsledek již dávno vyhraného zápasu. Ve čtyřiapadesáté minutě prostřelil brankáře podruhé Martin Ruda a v jedenašedesáté minutě se pak ozval také snajpr Josef Vyšňovský. Pak se domácí střelci ale na čas odmlčeli. Studánka polevila a spíše už jen kontrolovala hru s tím, že si občas ještě nějakou šanci vytvořila. Ale nevyužívala jich a za stavu 5:0 se pomalu postupovalo ke konci. Jenže Sedliště svůj zápas ukončilo takříkajíc trochu předčasně, takže dostalo Dynamo v posledních minutách ještě více prostoru a potrestalo soupeře ještě dvěma dalšími zásahy. Nejdřív se trefil Marek Bureš a po něm dokonal debakl Pavel Sňozík. Konečný výsledek byl tak bleskurychle ještě upraven na 7:0.



Ohlasy k zápasu


TJ Dynamo Studánka
Alexandr Hepfel: Myslím, že jsme zápas odehráli zodpovědně a s přehledem. Po půli jsme vedli 3:0, takže jsme mohli hrát v klidu, soupeře jsme k ničemu nepustili a dál jsme jen pohodlně navyšovali náskok. Myslím, že hráči ze sebe ani nemuseli vydat vše. Dnes vše proběhlo v klidu.

TJ Staré Sedliště
Petr Fojtíček: My jsme se snažili. Ze začátku to bylo i vyrovnané, ale když jsme pak dostali ty dva rychlé góly, úplně jsme odpadli. Do té doby ale jak říkám, Studánka čekala, co předvedeme a my jsme nehráli úplně špatně. Chtěli jsme to hrát po zemi a po křídlech, což se nám dařilo. Ale po těch dvou brankách už jsme jen odkopávali balóny a soupeř měl vše pod kontrolou. Nehráli jsme to, co jsme chtěli. Na začátku druhé půle jsme si řekli, že to ještě zkusíme, ale Studánka nás přehrávala a už nám to nešlo, nevím proč. Myslím, že fyzicky jsme na to ještě měli. Nakonec jsme tam tedy dali náhradníky a už jsme to také jen dokopávali. Navíc jsme neměli branáře, což bylo také torchu znát. Celkově to byl ale slabý výkon, spokojení určitě nejsme. Ale hlavu nevěšíme, ten důelžitý zápas se Záchlumím nás čeká už příští týden.



Sestavy


TJ Dynamo Studánka
T. Moravec [-] - D. Lončík [-] , L. Novák [-] , T. Vlček [-] , P. Sňozík [-] - M. Bureš [-] , P. Kotva [-] (64. T. Zajíček [-] ) , M. Ruda [-] (61. J. Hubálek [-] ) , T. Diviš [-] - O. Janovec [-] (70. R. Černý [-] ) , J. Vyšňovský [-]

TJ Staré Sedliště
V. Pokorný [-] - M. Patočka [-] , J. Petráška [-] (68. P. Dvořák [-] ) , O. Rožumberg [-] , M. Pažountka [-] - L. Buben [-] (58. D. Zavacký [-] ) , V. Pešek [-] (77. D. Kříž [-] ) , F. Fatura [-] , J. Brabec [-] , K. Duda [-] (75. J. Moravec [-] ) - P. Fojtíček [-] -

ŽK: 36. M. Ruda , 38. P. Kotva .
Počet diváků: 53. Rozhodčí: Šichevičová Michaela - ČERNOVSKÝ Zbyněk (N), ZAVACKÝ Petr (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.