D. Bláha 63.
R. Drozda 83. (p.)
2:3
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.05.2017 17:00

22.kolo, Plzeňský | Tachov | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kšice si v nervózním utkání poradily s Černošínem


Branky


63. D. Bláha , 83. R. Drozda (p.) - 10. I. Šetlík , 21. I. Šetlík , 89. K. Dýdek
0

V Černošíně se jednalo o takové malé derby. Týmy to od sebe namají daleko a umí se proti sobě vyhecovat. Navíc měly oba celky doposud stený počet bodů, takže šlo o zápas o pozici. I proto byl zápas také dost nervózní, tvrdý a vyhrocený. Také byl ale podle předpokladů dost napínavý a těsný. Rozhodovalo se až v poslední minutě. Nakonec vyhrály Kšice, a to jen mírným rozdílem, tedy 3:2. To ale stačilo k tomu, aby odvezly všechny tři body. Černošín tak dál pokračuje v jarním trápení. Nedaří se mu a zatím pomalu padá tabulkou. Teď si třeba vyměnil pozici právě s Kšicemi a během víkendu může ještě klesnout.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Kšice udělaly důležitý krok k bodům, vybudoaly si náskok

Černošín úvod trochu zaspal, a Kšice tak začly hend na začátku hodně kousat. V prvních minutách měly převahu, a té také využily. V desáté minutě dokázal otevřít skóre Ivan Šetlík. Pak se ale Černošín konečně trochu vzepřel a začl hru vyrovnávat. Od té doby už to bylo spíše o bojovnosti. Oba týmy hrály dost tvrdě, obzvláště hosté možná trochu přehnanou agresivitou nešetřily, což také odnesly párem žlutých. Ještě předtím, než se však začaly rozdávat karty, dokázal další své šance využít Ivan Šetlík, který tak obstaral svému týmu po dvaceti minutách už dvoubrankové vedení. Ve zbytku první půle už pak sice žádná branka nepadla, ale pár náznaků na obou stranách ještě bylo. šice byly ale v úvodu lepší, což jim zajistilo při odchodu do kabin spokojenost s vedením 2:0.

Černošín vyrovnal, Kšice se přestaly soustředit na hru a přicházely o hráče, přesto to zvládly gólem v závěru

Ve druhé půli se od fotbalu dost ustoupilo a využít toho dokázal Černošín. Hosté se totiž stále více zabývali vším, co se netýkalo fotbalu. Byli agresivní, tvrdí a nervózní. Ani ze strany Černošína neproběhl zápas zcela v klidu, ale i tak se dokázali domácí soustředit jednoznačně více, a tak ve druhé půli měli pro změnu navrch zase oni. A dokázaly toho využít. Ve třiašedesáté minutě se prosadil Dominik Bláha a kontaktní branka byla na světě. To už Kšice donutilo alespoň více zpevnit obranu a pečlivě hájit těsné vedení, ale ani tak si domácí neodpustili pár zbytečných excesů a o deset minut později to červenou kartou odnesl Iurie Bordeniuc. Jen chvíli na to si pak při tvrdém souboji zlomil klíční kost lídr Kšic, Ivan Šetlík, a protože hosté dorazili jen v jedenácti, museli zápas dohrávat nakonec v devíti. A tak se tlak domácích stále stupňoval, až si Černošín vybojoval penaltu, díky níž ve třiaosmdesáté minutě vyrovnal Radek Drozda. Domácí byly na koni, ale využít své pozice nedokázali. Ba naopak. V závěru se stáhly do obrany a v posledních minutách tlačily Kšice, kterým dnes štěstěna přála. Jen chvíli před závěrečným hvizdem totiž závaru před brankou využil Kamil Dýdek, který tak gólem v úplném závěru zápas nakoenc rozhodl ve prospěch Kšic. Sedmou příčku v tabulce tak nakonec vybojovali ve velmi divokém utkání hosté.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Černošín
Vladimír Turek: Takové porážky jsou vždy smutné. Prohráli jsme po gólu v poslední minutě. Ale nebudeme si nic nalhávat, za tanto výkon jsme si ty body stejně ani nezasloužili. Hrál se fotbal špatné úrovně, a to i na okresní přebor. Oba týmy hrály hodně tvrdě. Zápas byl hodně vyhecovaný a kdyby byl sudí trochu přísnější, dalo se vyloučit i více hráčů, než jeden. S výsledkem ani předvedenou hrou spokojený nejsem. Na jaře jsme zatím dost slabý tým z nějakého nám neznámého důvodu. Netušíme, čím to je.

TJ Sokol Kšice
Jan Janout: Utkání sousedů v tabulce, navíc menší derby. My v Černošíně vždy buď obrovským rozdílem prohrajeme, nebo dokážeme těsně vyhrát, což se potvrdilo i tenotkrát. Od začátku jsme hráli zodpovědně a souepře jsme k ničemu moc nepouštěli. Vyvarovali jsme se i faulům v okolí vápna, čímž jsme splnili snad tu nejdůležitější úlohu. A díky tomu jsem poměrně pohodlně mohli vést 2:0. Utkání se vyvíjelo tak, že mohlo být dohrané v klidu, ale to se nestalo. Zbytečně se to vyhrotil. Sudí zápas nezvládal a my jsme nakonec museli po vyloučení jednoho hráče a zranění dalšího dohrávat jen v devíti. Soustředili jsme se na obranu a dokázali jsme si vytvářet nějaké protiútoky, díky čemuž jsme nakoenc i po brance v závěru vyhráli, což nás těší. Mylsím, že jsme odehráli dobrý zápas a ty body jsme si zasloužili.



Sestavy


TJ Sokol Černošín
A. Kozelka [-] - J. Kubovský [-] , R. Havel [-] , T. Vondraš [-] , R. Panuška ml. [-] - T. Petrovič [-] , J. Slivoně [-] , R. Drozda [-] , L. Melich [-] - P. Kříž [-] , D. Bláha [-]

TJ Sokol Kšice
J. Janout [-] - M. Volf [-] , V. Berta [-] , P. Kaprhál [-] , L. Kudlík [-] - M. Šťastný [-] , P. Šnebergr [-] , M. Šetlík [-] , I. Šetlík [-] - K. Dýdek [-] , L. Bordeniuc [-] -

ŽK: 26. L. Bordeniuc , 27. M. Volf . ČK: 76. L. Bordeniuc .
Počet diváků: 61. Rozhodčí: HORVÁTH Jan - TUREK Vladimír (N), KASAL Petr (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.