5:0
(3:0)
34. A. Karas (vl.)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.05.2017 17:00

22.kolo, Plzeňský | Tachov | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kouč Lomu naskočil na plac a obstaral porážku Lázní, klobouk dolů


Branky


23. A. Karas , 25. M. Stec , 65. V. Zdvihal , 70. V. Zdvihal - 34. A. Karas (vl.)
0

Lom byl v tomto utkání jasným outsiderem, ale na hřišti to vypadalo zcela jinak, i když je pravdou, že jsme jeho herní převahu již avizovali předběžně v tipech experta. Nevěřili jsme však, že ji dokáže vyjádřit také gólově. Jenže to jsme se spletli. Do útočné řady domácích se tentokrtá musel postavit výjimečně sám trenér Zdvihal, aby svým hráčům nejspíš názorně ukázal, jak mají ve finální fázi fungovat. Dva góly, připravil, dva dal a jeho Lom hladce vyhrál v poměru 5:0. Že by tak Lom poté, co ztratil formu Martin Stec, našel nového kanonýra? To by jej určitě udělalo výrazně silnějším a konkurenceschopnějším. Tak uvidíme, jak si povede dál, proti Lázním to vyšlo.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Po půli 3:0, bylo rozhodnuto

Lom měl od začátku podle očekávání mírně navrch, držel balón, kombinoval a dobýval soupeře. Ten hrál ale velmi dobře ze zatažené obrany a byl celkem problém jej rozhodit. Dlouho se také Lomu nedařilo si nic výraznějšího vytvořit a většina jeho akcí končila nebezpečně. Ve třiadvacáté minutě to ale konečně vyšlo. O první nadějný záblesk pro Lom se postaral Antonín Karas, kterého dobrou přihrávkou uvolnilhrající trenér Zdvihal. To Lázně trochu rozhodilo a než se dokázaly zase dostat do tempa, stál už sám před brankou Martin Stec, který hravě zvýšil na 2:0. Zdálo se, že je po zápase. Lom dnes konečně zapracoval na koncovce a dokázal si vytvářen náskok. Navíc hrál v pohodě a souepře téměř k ničmu nepouštěl. A po několika minutách se mu podařilo přidat ještě třetí trefu, napůl vlastní gól byl ale nakonec připsán Antonínu Karasovi. Ve zbytku poločasu už se ale pak domácí tým prosadit nedokázal. Po půli tak platil stav 3:0.

Půle kouče Zdvihala

Převaha Lomu ale ve druhé půli neutichala. Domácí dál tlačili na pilu a snažili se ještě zvýšit a zamezit jakémukolipotencionálnímu návratu Lázní do zápasu. Zpočátku se jim tolik nedařilo, ale v pětašedesáté minutě už hostující obrana přeci jen nápor nevydržela a dobrou akci mohl zkušeně s klidem zakončil Vladimír Zdvihal. To Lázně dorazilo definitivně. Hosté rázem zcela odpadli. Lom toho hodlal rychle využít, a tak znovu přitlačil a o pár minut déle Vladimír Zdvihal obstaral pátou branku. Pak už se zápas v podstatě jen pod taktovkou domácího celku dohrával a nic zvláštního se nestalo. Lom bral celkem překvapivě všechny tři body a Lázně odjížděly s prázdnou. Hrdinou večera byl jednoznačně domácí kouč, který po dlouhé době oblékl dres a byl hned u čtyř gólů.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Lom u Tachova
Vladimír Zdvihal: Já bych to zhodnotil krátce. Dnes jsme odehráli nejlepší zápas od doby, co jsem do Lomu přišel. Všechno si sedlo tak, jak mělo. Sešli jsme se v silné sestavě, i když jsem musel nakoenc nastoupi i já. Od začátku jsme Lázně přehrávaly. Obrana držela, záloha šlapala skvěle a konečně jsme také trefovali zařízení, což bylo to, co nás doposud nejvíce trápilo. Dokázali jsme dávat góly, a proto jsme také zaslouženě vyhráli.Důležité bylo, že jsme dali ty dva rychlé góly, které nás nakopli. Pak už jsme hráli v klidu, Lázně jsme k ničemu nepustili a zápas jsme si hlídali. Všem hráčům děkuji za výkon, doufám, že nám taková forma nějaký čas vydrží. Ukázali jsme si, že můžeme přehrát i takto silné soupeře, snad nás to nabudí.

TJ Sokol Konstantinovy Lázně
Sokol Konstatinovy Lázně: Konstantinovy Lázně se k utkání zatím ještě nestačily vyjádřit.



Sestavy


TJ Sokol Lom u Tachova
P. Benda [-] - V. Zdvihal [-] (80. J. Vopalecký [-] ) , P. Petráška [-] , J. Kunžwart [-] , M. Rosokha [-] , M. Stec [-] , Y. Kalynich [-] (40. M. Kraus [-] ) , J. Pich [-] , M. Hanus [-] (60. T. Mareš [-] ) , M. Pich [-] , A. Karas [-]

TJ Sokol Konstantinovy Lázně
J. Kratochvíl [-] - F. Vacata [-] - K. Praizler [-] , J. Nevařil [-] , P. Rašín [-] - R. Mašín [-] , J. Zábranský [-] , J. Sak [-] , M. Pohlot [-] , P. Hampapa [-] , J. Jelen [-]

ŽK: 40. M. Stec , 50. M. Rosokha - 22. J. Kratochvíl , 80. R. Mašín .
Počet diváků: 50.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.