Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.05.2017 17:00

22.kolo, Plzeňský | Tachov | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Stříbro neudrželo vedení a ve Stráži padlo


Branky


0

Stráž tentokrát čekal těžký soupeř. Baník Stříbro se sice trápí, ale když se sejde v dobré sestavě, umí porazit téměř kohokoli. Jenže to se tentokrát nestalo. Baník slátal sestavu a dorazil jen s dvanácti hráči. Přesto se nevzdával a dokonce i vedl. Jenže pak domácí nastartovali svou oporu, Milosalava Jedličku, který zápas hattrickem hladce otočil. Stráž tak nakoenc vyhrála pohodlně v poměru 4:1 a slavila zasloužené vítězství. Stříbro tak zůstané páté a bude čekat na to, jak moc mu ostatní soupeři poodskočí. Stráž obhájila pozici lídra.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Smolek zařídil vedení

Stráž má slabší začátky, to ví snad každý, Vždy jí trvá déle, než se zahřeje a začne fungovat naplno. A Stříbro toho evidentně chtělo využít. Od začátku hrálo na sto procent a tlačil ose do koncovky. Stráž měla sice zdánlivě na balónu možná mírně navrch, ale byla pomalejší a soupeři stíhala tak tak. Stříbro ale svých šancí dlouho nevyužívalo. už to vypadalo, že svou převahu ani nezužitkuje, ale nakoenc ve čtyřiadvacáté minutě dokázal prostřelit brankáře Tajstru Pavel Smolek a Stříbro se konečně dostalo do vedení. Jenže inkasování už Stráž konečně nabudilo. Domácí jakoby zařadili na vyšší rychlostní stupeň a začali přebírat veškerou iniciativu. Už o dvě minuty déle vyrovnával Miloslav Jedlička a pak už to bylo jen o tom, jak dlouho se dokáže Stříbro bránit. Domácí dál tlačili na pilu a snažili se ještě v první půli převzít vedení. A to se jim nakonec také podařilo. Ve čtyřicáté minutě se znovu trefil Miloslav Jedlička a Stráž mohla do druhé půle odcházet spokojená. Vše bylo v jejích rukách.

Jedlička dorazil Stříbro a pak už to byla pohoda

Ve druhé půli už Stráž nechtěl nic podcenit. Naskočila zpět do zápasu v plném tempu a už v první desetiminutovce dokázal pojistit náskok zkompletováním hattricku Miloslav Jeldička. Pak už šlo vše hladce. Stříbro odpadlo a Stráž si mohla v poklidu hrát svou hru a kontrolovat vedení. Pro jistotu si ale ještě pár šancí vytvořila a výrazněji polevila až po čtvrté brance, kterou zhruba patnáct minut před koncem obstatal Bohdan Borys. Pak už se stav neměnil. Zápas se jen dohrál a Stráž mohla slavit další klidné vítězství. Stříbro odjíždělo s prázdnou a nejspíš ztrtí kontakt s top čtyřkou. 



Ohlasy k zápasu


TJ SOKOL Stráž
Sokol Stráž: Stráž se k utkání zatím ještě nestačila vyjádřit.

TJ Baník Stříbro B
Karel Šaman: Dnešní zápas hrozně ovlivnilo to, že jsme dorazili v úplně jiné sestavě, než jsme přijet měli a oproti minulému zápasu jsmy byli úplně jiný tým. A podle toho průběh zápasu také vypadal. Prvních dvacet minut jsme sice hráli výborně a vedli jsme, ale pak jsme dvěma hrubkama pustili Stráž do hry a už jsme se vezli. Nějaké šance jsme pak sice ještě měli, ale my se porážíme svýma chybama, děláme je každý zápas, což si nemůžeme dovolit. A u některých hráčů mi chybí větší bojovnost. Pokud nebudeme všichni bojovat naplno, nemůžeme vyhrávat. Ale myslím, že kdybychom měli alespoň ty dva hráče základní sestavy navíc, tak jsme možná i nějaký ten bod odvezli, ale takhle to nešlo. Přesto chci klukům poděkovat, že jsme tam přijeli a nějak jsme to odehráli. Teď se chceme seoustředit na příští zápas, snad to konečně zase vyjde.



Sestavy


TJ SOKOL Stráž
J. Tajstra [-] - V. Svoboda [-] , B. Borys [-] , D. Rubant [-] , M. Novotný [-] (70. M. Lapský [-] ) - M. Vašák [-] , L. Koubek [-] (76. P. Svoboda [-] ) , F. Veselý [-] - L. Ondřich [-] (53. V. Borys [-] ) , M. Jedlička [-] - K. Pták [-]

TJ Baník Stříbro B
J. Jareš [-] - J. Andrle [-] (63. D. Žíla [-] ) , M. Kovačka [-] , A. Mikulovský [-] , J. Trnka [-] , P. Smolek [-] , J. Hejcman [-] , A. Šimek [-] , L. Loula [-] , K. Šaman [-] , A. Němec [-]

ŽK: 78. F. Veselý .
Počet diváků: 49. Rozhodčí: Majerčík Jaroslav - RADA Aleš, MRÁČEK Lukáš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.