3:1
(3:0)
69. D. Kolářský (p.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.05.2017 15:00

21.kolo, Plzeňský | Tachov | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Tápající Stříbro porazilo hladce Kostelec, pomohl Pavlasův hattrick


Branky


27. O. Pavlas , 31. O. Pavlas , 34. O. Pavlas - 69. D. Kolářský (p.)
0

Papírovým favoritem tohoto atraktivního střetu byl určitě hostující Kostelec. Stříbro si prochází těžším obdobím a má problémy, dostat se zpět do formy. Jenže proti Kostelci prožil Baník parádní comeback mezi elitu. Lídra porážkou 3:1 sesadil z dočasného trůnu a sám se vrátil stoprocentně do boje o postup. Rozhodnuto bylo nečekaně už po první půli. Nyní je prvních pět celků naskládáno v tříbodovém rozdílu s tím, že Stráž, Stříbro a Studánka mají ještě zápas k dobru. Kostelec a Přimda ale nejsou vůbec daleko. Závěr sezóny bude ještě určitě parádně napínavý a zajímavý. Nesmíte si jej určitě nechat ujít.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dokonalá půle v podání Stříbra a Pavlase

Kostelec úvod zápasu vůbec nevystihl. Chyběl Lukáš Honzík, což bylo na jeho hře dost znát. Stříbro kontrolovalo hru, hrálo s balónem a tlačilo. Hosté se v podstatě jen bránili a doufali, že vydží, co nejdéle. Zpočátku soupeřovu náporu odolávali výborně a dlouho z něj vycházeli bez úhony. Jenže pak se začala projevovat obrovská kvalita posily Baníku záložníka Pavlase, která byla nakonec rozdílovou. Stříbro odhalilo slabší stránku kostelecké obrany na pravé straně, kudy tedy procházelo snáz a následně centrovalo do vápna. Poprvé to přineslo své ovoce, když si Ondřej Pavlas udělal prostor, získal dvě, tři vteřiny a dokázal jednoho z centrů využít. To Kostelec položilo a v následujících minutách Stříbro tento recept zkusilo ještě několikrát. Už po chvíli zvýšil Ondřej Pavlas podruhé a ve čtyřiatřicáté minutě pak zkompletoval Ondřej Pavlas, po další akci jako přes kopírák, hattrick. Po třetí brance už bylo rozhodnuto. Kostelec přišel o zápas během deseti minut a Stříbro odcházelo do šaen rozhodně spokojené.

Kostelec pálil šance a do zápasu už se nevrátil

Kostelec předvedl ve druhé půli velmi sympatický boj. Nevzdal se a začal se pokoušet o překvapivý comeback. Stříbro už jen kontrolovalo hru. Bránilo dobře, ale odhodlaný Kostelec se i tak dostával dos do šancí, a to i přes to, že od pětapadesáté minuty hrál po vyloučení Steinera jen v deseti. Jenže jej opět trápil extrémně neproduktivní útok. Oba bratři Kolářští zahazovali jednu šanci za druhou, především pak David zazdil vyložrnou šanci, když z malého vápna dokázal bránu přestřelit skoro i s ochrannou sítí za ní. Nakoenc Kostelci k čestné brace pomohl asi dvacet minut před koncem pokutový kop, který už David Kolářský nasměroval správně. Více už se ale nestalo. Baník i díky špatné koncove soupeře zápas v poklidu uhájil a zaslouženě zvítězil.



Ohlasy k zápasu


TJ Baník Stříbro B
Karel Šaman: V první půli jsme podali výborný výkon. Dokázali jsme zápas začít zodpovědně a rozhodnout jsme dokázali už v první půli. Ve druhé už jsme to jen kontrolovali. Klukům děkuji za skvělý výkon, všichni k těžkému zápasu přistoupili zodpovědně.

TJ Sokol Kostelec
Robert Kertys: My jsme si zápas prohráli v první půli v podstatě sami. Během deseti minut jsme dostali tři zcela stejné branky, což rozhodlo.Ve druhé půli se hrálo v podstatě jen na jejich bránu, ale střelecká impotence našich útočníků byla zcela katastrofální. My bychom možná měli i na to, zápas otočit, ale museli bychom dávat góly. To byl dnes rozdíl mezi námi a Baníkem. Zápas pak ještě dost ovlivnil fakt, že nemohl nastoupit náš tvůrce hry, Lukáš Honzík a neměli jsme ani nikoho na střídání.



Sestavy


TJ Baník Stříbro B
J. Jareš [-] - P. Sásik [-] (46. J. Petrlák [-] ) , O. Pavlas [-] (60. R. Hřebík [-] ) , J. Kertys [-] (46. P. Smolek [-] ) , K. Blažek [-] , M. Kovačka [-] (66. J. Hejcman [-] ) , M. Petraška [-] , A. Šimek [-] , L. Loula [-] , K. Šaman [-] , A. Němec [-]

TJ Sokol Kostelec
P. Jamriška [-] - M. Steiner [-] , R. Průcha [-] , J. Pešík [-] , D. Nový [-] , L. Netrh [-] , R. Lokvenc [-] , M. Kolářský [-] , D. Kolářský [-] , L. Florián [-] , L. Touš [-]

ŽK: 62. R. Hřebík , 77. J. Hejcman - 13. L. Touš , 35. M. Steiner . ČK: 75. R. Hřebík - 55. M. Steiner .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.