2:2
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.05.2017 15:00

21.kolo, Plzeňský | Tachov | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Halže podcenila Motor a přišla o bod, to je ale ještě milosrdné


Branky


0

Halže roli favorita zpočátku naplňovala výborně, jenže za stavu 2:0 pod dojmem snadné výhry polevila, pustila Záchlumské do hry a až do konce už se jen bránila. Motor dokázal zápas vyrovnat a Halže měla velké štěstí, že nakoenc jen to. Za stavu 2:2 se tedy přistupovalo k penaltám, v nichž nakonec uspěl domácí tým, který si tak po zpackané druhé pli mohl dost dodychnout. Záchlumí se tak bodově dotáhlo na předposlední Sedliště a momentálně je poslední jen kvůli horšímu skóre.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Halže v závěru půle ukořistila vedení

Záchlumí sice do Halže odrazilo v oslabené sestavě, ale i tak bylo schopné favorizovanému celku stíhat. Halže sice tedy určovala tempo, hrála s balónem a snažila se útočit, ale nedokázala si vytvořit žádné výraznější šance. Motor byl zkárka v defenzivě výborný, čímž se dokázal dlouho držet ve hře. Už to dokonce vypadalo, že se snad bude za bezbrankového stavu odcházet i do šaten, ale nakonec se tak nestalo. Halže se v posledních minutách první půle přeci jen dokázala prosadit. Ve dvaačtyřicáté minutě propálil brankáře Kryštof Horák, a tak domácí do kabin přeci jen odcházeli spokojenější.

Výrazné podcenění Motou zajistilo penalty

Halže do druhé půle vstoupila výborně a během tří minut jí do dvoubrankového vedení dostal René Mrenka. Zdálo se, že je rozhodnuto. Stejného dojmu ale nabyla také domácí Čechie, která výrazně polevila a totálně odpadla. Od té doby už se hrálo v podstatě jen na její bránu. Záchlumí tak dál sympaticky bojovalo o body a šancí si dokázalo vytvořit dost. Ještě, než uplynula další desetiminuotvka, podařilo se vsítit kontaktní branku Miroslavu Štrejnovi ml.. Záchlumí pak ale talčilo dál, Halže se už nemohla dostat zpět do hry. Motor pak spálil mnoho dalších šancí, ale v pětasedmdesáté minutě sudí nabídl Motoru pokutový kop, kterého nakoenc využil bez potíží oěpt Miroslav Štrejn ml.. V poslední patnáctiminutovce už se Halže jen modlila, aby uhájila alespoň bod. To se jí nakoenc podařilo, a tak zápas musely rozhodnout penalty.

Brankář na brankáře

Při penaltách se dařilo oběma celkům dlouho stoprocentně, ale Záchlumí pak zkusilo vsadit pocitově "na jistotu". Dalším exekutorem byl brankář Miroslav Štrejn st., který kdysi jako střelec dst válel a nyní oplává velkými zkušenostmi. Tentokrtá ale zklamal. Byl to on, kdo jako jediný zkazil svůj pokus, a tak nakoenc slavila výhru přeci jen Halže. 



Ohlasy k zápasu


TJ Čechie Halže
Čechie Halže: Halže se k utkání zatím ještě nestačila vyjádřit.

TJ Motor Záchlumí
Jiří Bracek: My bychom teoreticky mohli být spokojení, ale nejsme. My jezdíme vyhrávat, nejezdíme poražení předem. Tentokrát jsme na to naví i měli. Halže nás za stavu 2:0 postila do hry a od té doby jsme jí jasně přehrávali a kdybychom byli přesnější, mohli jsme získat i tři body. Nakoenc máme jen jeden, což tedy bereme jako ztrátu. Kluky bych chtěl určitě ale pochválit minimálně za podaný výkon a bojovnost. Na to, že se nám opět bez omluvy nedostavilo mnoho hráčů a museli jsme sestavu na posední chvíli látat, jsme zápas zvládli výborně.



Sestavy


TJ Čechie Halže
T. Černý [-] - K. Horák [-] , M. Matoušek [-] (80. A. Dokoupil [-] ) , L. Goubej [-] (70. T. Kaizler [-] ) , A. Herout [-] , L. Kormoš [-] , K. Bauer [-] , D. Karmazin [-] , R. Mrenka [-] , L. Kormoš [-] , T. Ježdík [-]

TJ Motor Záchlumí
M. Štrejn st. [-] - A. Sabovčík [-] , M. Pavelka [-] , L. Dýdek [-] , M. Vácha [-] , M. Baum [-] , V. Malík [-] , M. Karvaš [-] , J. Mička [-] , M. Štrejn ml. [-] , D. Bauer [-]

ŽK: 44. L. Kormoš , 63. L. Goubej .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: Chval Pavel - MATOUŠEK Milan (N), LAZORKA Ladislav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.