Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.03.2015 15:00

17.kolo, Moravskoslezský | 1.B třída sk. B, 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hlubina - Fryčovice


Branky


0
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Začátek zápasu domácí zaspali. V 7. minutě po střele Šlosara se prosadil po dorážce J. Pešek. Hned v 15. minutě Plesník vyslal do průnikové šance opět Peška a ten se znovu nemýlil. Poté se šťastně do hry dostali domácí. V 18. minutě si Rumel nešťastně srazil hlavou míč do vlastní sítě po střele Holeczyho. Ve 32. minutě špatně odhadl centrovaný míč hostující brankář a domácí zásluhou Krčmaříka srovnali na 2:2. Ve 44. minutě domácí uzavřeli poločasový výsledek z přímého kopu na 3:2. Střelcem byl opět Holeczy.

Ve druhém poločase se již střelci tolik neprosadili. Za domácí zvýšil Schmutz a uzavřel skóre zápasu. Domácí ještě Krčmaříkem neproměnili pokutový kop. I když se na obou stranách objevily nějaké šance, které volaly po gólu, utkání skončilo výsledkem 4:2 a zaslouženým vítězstvím domácí Hlubiny.

„V dnešním utkání hrály prim útočné vozby obou mužstev. Obrany si vybraly horší den. My jsme se naštěstí po špatném úvodu dostali šťastnou brankou do hry. Myslím si, že naše vítězství je nakonec zasloužené,“ k zápasu uvedl domácí brankář J. Feik.

„Domácí hráli jednoduchý nakopávaný fotbal, kde se prosazovali v hlavičkových soubojích, a balóny propadávaly za naši obranu. Domácí ofenzivní hráči si vypracovávali spoustu šancí. Našim hráčům nelze upřít bojovnost, která dnes na domácí bohužel nestačila,“ zhodnotil zápas hostující trenér J. Šponiar.



Sestavy


TJ Unie Hlubina
J. Feik [-] - P. David [-] , V. Olšovský [-] (10. J. Kostka [-] ) , L. Bartoš [-] , M. Blokša [-] - O. Hyrník [-] , O. Klíma [-] , M. Fico [-] , J. Holeczy [-] - J. Krčmařík [-] (80. J. Cinik [-] ) , J. Schmutz [-]

TJ Sokol Fryčovice
T. Ivánek [-] - F. Volný [-] , L. Baran [-] , L. Staněk [-] (86. M. Hlavatý [-] ) - J. Plesník [-] (85. P. Kobylák [-] ) , R. Koloničný [-] (81. I. Vrtný [-] ) , M. Soško [-] , M. Šlosar [-] (67. J. Vrtný [-] ) , A. Rimel [-] - J. Pešek [-] , J. Rumel [-]

Hráči zápasu: J. Holeczy , J. Feik - J. Pešek .
Místo: Ostrava.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.