K. Bauer 35.
1:2
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.04.2017 15:00

17.kolo, Plzeňský | Tachov | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Stráž nakonec obrátila těžký zápas v Halži


Branky


0

V neděli se na halžském trávníku potkaly dva kvalitní týmy a bylo jasné, že zde diváci uvidí zajímavý fotbal. Jenže asi nikdo nečkeal, že bude až takto napínavý a výsledkově těsný. Halže dokázala favorita hodně potrápit, nejdříve vedla, pak sice o vedení přišla a začala trochu ztrácet, ale do poslední chvíle živila naději. Nakoenc ale Stráž i s trochou štěstí zvládla i další zápas a tři body jí udrží na čele tabulky. Čechie po prohře 1:2 ztrácí už v souboji o deváté místo tři body na Bezdružice.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vyrovnání gólem do kabin, rychlá odpověď

Halže vyrukovala na Stráž s velmi dobrou a pevnou obranou a kvalitní hrou na brejky, které jsou v podání Čechie vždy nebezpečné, jelikož se balón často dostane ke známému René Mrenkovi. Stráž to ale nijak nehrotila a přizpůsobila se tempu soupeře, takže diváci sledovali zajímavý fotbal s malým počtem šancí. Halži ale tento styl hry dokonale vyhovoval. A když se v pětatřicáté minutě dokázal trefit Karel Bauer a otevřel skóre zápasu, začalo to s Halží vypadat hodně dobře. Jenže hned po inkasování se Stráž oklepala a zařadila vyšší rychlost. Během pěti minut tak bylo zásluhou Miloslava Jedličky zase vyrovnáno a Halže mohla být ještě ráda, že jen to.

Rychlý obrat a pak kontrola

Také na začátku druhé půle Stráž hodně talčila na pilu a souepře jasně přehrávala. Michalu Vašákovi stačilo jen pět minut k tomu, aby vyrovnal a pak už bylo v podstatě rozhodnuto. Stráž po druhé brance značně zvolnila, ale ne natolik, aby Halži ještě něco více dovolila. Hosté drželi balón a občas si ještě vytvořili i nějakou tu šanci. Využít jí ale nedokázali, a tak byl výsledek stále hodně otevřený. To Halži nakoplo a s blížícím se závěrem začala ještě vystrkovat růžky. Hosté měli ale vše pod kontrolou, soupeře už k ničemu nepustili a nakonec si jednobrankový náskok udrželi.



Ohlasy k zápasu


TJ Čechie Halže
Čechie Halže: Halže se k utkání zatím ještě nestačila vyjádřit.

TJ SOKOL Stráž
Sokol Stráž: Stráž se k utkání zatím ještě nestačila vyjádřit.



Sestavy


TJ Čechie Halže
T. Černý [-] - M. Matoušek [-] (60. J. Typovský [-] ) , L. Goubej [-] (80. A. Dokoupil [-] ) , A. Herout [-] , L. Kormoš [-] , K. Bauer [-] , D. Karmazin [-] , R. Mrenka [-] , L. Kormoš [-] , T. Ježdík [-] , K. Horák [-]

TJ SOKOL Stráž
J. Tajstra [-] - V. Svoboda [-] , B. Borys [-] , D. Rubant [-] , M. Novotný [-] - F. Veselý [-] , M. Vašák [-] , L. Koubek [-] (65. M. Novotný [-] ) - L. Ondřich [-] , D. Zavalaný [-] , M. Jedlička [-] -

ŽK: 10. R. Mrenka , 55. M. Matoušek - 38. V. Svoboda , 60. D. Zavalaný .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Rut Jaroslav - MATOUŠEK Milan (N), NOVOTNÝ Pavel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.