3:2
(2:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.03.2017 15:00

14.kolo, Plzeňský | Tachov | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Halže načala jaro dokonalým obratem proti Bezdružicím


Branky


0

V neděli se všechny pozornost upírala k velmi atraktivnímu souboji dvou kvalitních celků z poloviny tabulky, který měl završit první jarní hrací víkend. A bylo to na závěr drama, jak se patří. Do poslední chvíle nebylo rozhodnuto a vítěze nakonec od poraženého dělila pouze jedna jediná branka. Nakoenc šťastnější domácí Halže totiž zvítězila v poměru 3:2, i když na začátku prohrávala o dvě branky a měla před sebou velmi těžkou práci.. Diváci viděli pět gólů, dvě červené karty a množství fotbalové krásy. Šťastnější ale mohl být jen jeden, a to byla právě Čechie, která se jako obvykle opřela o dva zásahy kanonýra Mrenky. Čechie se tak bodově na Jiskru dotáhla a společně vyhlíží další možný vzestup tabulkou.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Špatný úvod pro domácí, ale skvělý comeback

Čechii velmi dlouho trvalo, než se pořádně probrala ze zimního spíánku a bylo to vidět nejen na hřišti, ale konec konců také na výsledku a vývoji zápasu. Už v devatenácté minutě totiž vsítil první branku Jiskry Lukáš Čada a zhruba o deset minut déle její vedení navýšil ještě Miroslav Filip. Zdálo se, že v tomto utkání bude vše jednoznačné. Jenže Halže se nepoložila. Postupně se rozehrála a začala přebírat iniciativu. Více bránící Jiskra jí postupně nechávala více prostoru a Halže začala její násko stahovat. Ve dvaatřicáté minutě zavelel první brankou domácích k obratu Daniel Karmazin a v závěru poločasu pak po několika nevyužitýh šancích dokázal gólem do kabin vyrovnat René Mrenkovi. I přes původně velmi špatný vývoj se tak nakoenc Halže dokázala otrkat a vrátit se do zápasu ještě v první půli.

Jedna branka stačila

Ve druhé půli už to bylo z pohledu obou celků opatrnější. Nikdo nechtěl udělat chybu a oba hrály velmi dobře takticky. Oba si ale našly prostor pro své šance a oba jen doufali, že právě oni budou mít to štěstí a podaří se jim vsítit důežitou branku. Té se napjatí diváci dočkali až zhruba čtvrt hodiny před koncem zápasu, když k jejich uspokojení přesnou ranou dokonal obrat utkání v podání Halže René Mrenka. Parádní otočení zápasu. I nadále se ale muselo hrát hodně opatrněa bez chyb. Čím více se však blížili závěr, tím snaživěji Jiskra působila. Nakonec jí ale přáno nebylo. Halže už dokázala jednobrankové vedení udržet a nyní může slavit zisk tří bodů.



Ohlasy k zápasu


TJ Čechie Halže
Kryštof Horák: Zápas byl pro nás velice těžký a jsem rád, že jsme ho zvládli. Bylo v něm hodně nepřesností z obou stran, takže to bylo hlavně hodně o bojovnosti. Bohužel jsme v průběhu přišli o jednoho klíčového hráče našeho týmu. Ale o tak to pro nás skončilo dobře. Musím všechny pochválit ta to, jak zápas odmakali a nevzdali se ani za stavu 0:2, by to skvělý obrat, který nám psychicky hodně pomůže.

TJ Jiskra Bezdružice
Jiskra Bezdružice: Bezdružice se k utkání zatím ještě nestačily vyjádřit.



Sestavy


TJ Čechie Halže
A. Herout [-] - L. Kormoš [-] , K. Bauer [-] , L. Goubej [-] , D. Karmazin [-] , R. Mrenka [-] , T. Vávra [-] (46. J. Pýcha [-] ) , L. Kormoš [-] , J. Korda [-] (21. L. Lazorka [-] ) , T. Ježdík [-] , K. Horák [-]

TJ Jiskra Bezdružice
L. Beran [-] - M. Filip [-] , V. Gábor [-] , J. Michalčák [-] - M. Dvořák [-] , P. Čapek [-] , M. Filip ml. [-] , S. Čada [-] - P. Dvořák [-] , L. Čada [-] (46. D. Maroušek [-] ) - D. Szegecs [-]

ŽK: 21. L. Kormoš , 81. L. Kormoš - 36. M. Filip , 51. V. Gábor . ČK: 78. L. Kormoš - 60. V. Gábor .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Fanfule Ladislav - MATOUŠEK Milan (N), MICHALČÁK Jan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.