Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.03.2017 15:00

14.kolo, Plzeňský | Tachov | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Studánka otevřela své jarou domácí výhrou


0

Dynamo přivítalo na svém hřiště neoblíbeného soupeře z Lomu a dobře vědělo, že to nebude mít úplně jednoduché. Lom navíc přes zimu posílil a bylo to znát. Ani to mu ale nakonec nepomohlo. Studánka hrála velmi zodpovědě a v obraně působila téměř bezchybně. První půli ovládla 2:0 a bylo rozhodnuto. Ve druhé půli se už sice více zaměřila na defenzivu, ale měla vše pod kontrolou a zaslouženě si došla pro výhru 3:1. Dynamo má tak první jarní body a hned v prvním utkání ukázalo, že hodlá pomýšlet na postup, a že se s ním musí počítat.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vyšňovský dvěma zásahy přislíbil první body

Studánka přes dlouhou zimu nelenila a pracovala na tom, aby se udržela minimálně ve stejné formě, jakou měla na konci podzimu. A zdá se, že se jí to podařilo. Minimálně v defenzivě ukázala, že je téměř bezchbná a bez větších problémů držela kvalitní Lom, který navíc v zimě posílil, na uzdě. Sama navíc hrála velmi dobře i po ofenzivní stránce, a tak nikoho nemohlo překvapit, že já v sedmadvacáté minutě dostal Josef Vyšňovský konečně do vedení. Lom se nevzdával a hrál stále velmi dobře, přesto příliš prostoru na hřišti Dynama nedostával. V šestatřicáté minutě navíc vsítil Josef Vyšňovský znovu a Dynamo tak mělo skvlěe nakročeno k prvním jarním bodům. Přesto před ním zůstaval stále ještě těžký druhý poločas. 

Pevná obrana Dynamu vedení udržela

Lom už neměl co ztratit a ve druhé půli dřel směrem dopředu, co to šlo, ale jak jsme již zmínili, defenziva domácích byla tentokrát neprolomitelná. Hosté měli jen pár drobných šancí, ale jinak nic. Dynamo se samo do útoku netlačilo, a tak se zdálo, že už ce druhé půli žádný gól ani nepadne. Tyto doměnky ale nakonec ještě v závěru vyvrátil Pavel Kotva, který už bezvýznmnou brankou ještě zvýšil na konečných 3:0. Hráči Dynama hráli velmi zodpovědně a ukázali, že bude velmi těžké proti nim vstřelit branku. Tenotkrát si defenziva Dynama může udělat v kalendáři fajfku za zvládnutý zápas.



Ohlasy k zápasu


TJ Dynamo Studánka
Alexandr Hepfel: Kvalit Lomu jsme si stoprocentně vědomí, a proto jsme se na zápas důsledně připravili a nic jsme nepodcenili. Skvěle nám to klapalo v obraně a ani v útoku jsme nebyli špatní. I když Lom posílili a nehrál vůbec špatně, dokázali jsme jej udržet na uzdě a v první půli jsme byli lepší. Ve druhé už o něco více tlačil soupeř, který už neměl co ztratit, ale přesto jsme měli vše pod kontrolou a nakonec jsme zaslouženě vyhráli. Prvních třech bodů si velice vážíme.

TJ Sokol Lom u Tachova
Vladimír Zdvihal: Přes zimu jsme trochu posílili a tým vyztužili. A myslím, že to bylo znát hned v prvním utkání, se kterým můžeme být i přes prohru spokojení. Všichni hráli dobře a dobré znamení je už to, že se nás na zápas dostavilo šestnáct. Myslím, že na jaře půjdeme jen výš. Přesto musíme uznat, že Dynamo si body zasloužilo více a celý zápas mělo pod kontrolou. Vyhrálo zaslouženě.



Sestavy


TJ Dynamo Studánka
T. Moravec [-] - P. Sňozík [-] , T. Vlček [-] , L. Novák [-] , T. Diviš [-] (90. J. Holý [-] ) - J. Klesa [-] (54. D. Lončík [-] ) , M. Hladík [-] , O. Janovec [-] , P. Kotva [-] - M. Ruda [-] (46. D. Marek [-] ) , J. Vyšňovský [-] (80. R. Mráz [-] )

TJ Sokol Lom u Tachova
P. Benda [-] (46. M. Kraus [-] ) - M. Rosokha [-] , Y. Kalynich [-] , M. Stec [-] , D. Lintner [-] , V. Matoušek [-] (46. T. Miščuk [-] ) , P. Petráška [-] (58. T. Mareš [-] ) , J. Pich [-] , M. Pich [-] , A. Karas [-] , M. Hanus [-] (84. M. Selzer [-] )

ŽK: 72. P. Sňozík , 88. O. Janovec , 90. P. Kotva - 58. M. Rosokha , 71. M. Hanus . ČK: 82. P. Sňozík .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: Chval Pavel - ČERNOVSKÝ Zbyněk (N), BURIÁN Jiří (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.