Černošín se v Záchlumí prostřílel prvním kolem


Branky


69. R. Havel (vl.) - 1. D. Bláha , 12. J. Šedivý , 16. T. Vondraš , 28. D. Bláha , 30. D. Bláha , 35. J. Šedivý , 37. D. Bláha , 43. P. Kříž , 46. J. Solový , 46. D. Bláha , 67. P. Černý
0

Jestli to během prvního jarního hracího dne bylo někde nade vše jasné, bylo to na hřišti v Záchlumí, kde se domácí Motor mohl pouze bránit obrovskému náporu daleko lépe připravenějšího a kvalitnějšího Černošína. Ten se v utkání postaral o všech dvanáct gólů. Jedinou kaňkou na exhibičním utkání ale byl fakt, že jeden z nich padl do vlastní sítě, takže celkový výsledek hovoří v poměru 1:11. Nicméně toto asi Černošínské tolik mrzet nebude. První body vezou hosté domů a před složitějšími zápasy se minimálně skvěle rozehráli.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Černošín se Záchlumím nepáral a nadělil mu osm fíků

V Záchlumí od začátku vše nasvědčovalo tomu, že diváci se žádného dramatického utkání nedočkají. Černošín ukázal svouvýraznou převahu už v první minutě při téměř první akci, kterou přesně zakončil Dominik Bláha. Záchlumí nezbývalo nic, než bránit a doufat, že si hned v prvním kole neuřízne ostudu. Ale s každou přibývající minutou to s ním vypadalo stále hůře. Motor se téměř nepodíval za půlící čáru a po dalších trefách Jaroslava Šedivého a Tomáše Vondraše prohrával už o tři branky. A po krátké bezbrankové pauze, kterou provázelo pár neúspěšných pokusů hostí, musel brankář Motoru lovit míč ze své sítě znovu a znovu. Nejdřív po další trefě Dominika Bláhy, pak při kompletování hattricku v podání Dominika Bláhy a znovu po zásahu Jaroslava Šedivého. Ani to ale nebylo vše. Už za necelé dvě minuty přidal největší snajpr soutěže, Dominik Bláha, další branku a do konce poločasu se trefil ještě Petr Kříž. Neskutečné. Na úvod jara hned takový propadák v podání Záchlumí. 0:8 po pětačtyřiceti minutách.

Děsivý úvod druhé půle

Pokud někdo očekával zlepšení Motoru, šeredně se zmýlil. Černošín nezaváhal a hned v první minutě druhé půle přidal rovnou další dvě trefy. Společně dotáhly Černošín k dvojcifernému číslu svou pátou brankou Dominik Bláha a Jan Solový svou první. Pak si ale Černošín už dovolil polevit a dlouho a zápas už se opravdu jen poklidně dohrával. Přesto to nebyl ještě úplný konec záchlumského utrpení. V sedmašedesáté minutě přidal ještě jedenáctý zásah Patrik Černý. O dvě minuty déle pak ale vykouzila úsměv na tváři domácích alespoň vlastní trefa Romana Havla, který smolně připravil svého brankáře o čisté konto. To už ale bylo skutečně vše. Posledních dvacet minut už bylou pouhou formalitou a po nich odjel Černošín domů se zasluženými třemi body.



Ohlasy k zápasu


TJ Motor Záchlumí
Vladimír Vácha: Co k tomu říci? My jsme zkrátka jen navázali na mizérii z podzimu a zdá se, že se nějaké zlepšení asi očekávat nedá. Byli jsme jasně horší a nezasloužili jsme si ani bod. Jen jsme se bránili. Nezmohli jsme se sami ani na gól, kdyby si soupeř nedal jeden vlastní, měl by hostující gólman čisté konto.

TJ Sokol Černošín
Vladimír Turek: Tady není, co hodnotit. Příprava nás skvěle naladila a na úvod jsme dostali poměrně snadného soupeře, kterého jsme absolutně přehráli. A ještě k tomu ho nepodržel brankář. Ale to stále nic neznamená, soupeř byl slabý a jak na tom ve skutečnosti jsme ukážou až další zápasy. Vezeme domů zasloužené body.



Počet diváků: 28. Rozhodčí: HORVÁTH Jan - HORNÍK Miloslav (N), KLEPSA Pavel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.