Překvapení na úvod, Tatran si se Stráží poradil znovu


Branky


14. J. Hečko , 32. J. Kůst , 64. M. Vokroj , 80. J. Hečko
0

Jak jsme si již dovolili připomenout v tipech experta. Tatranu se podařilo zaskočit lídra soutěže už při vzájemném utkání na podzim, kdy Přimda doma zvítězila nečekaně 6:1. Přesto ale asi nidko, včetně hráčů Tatranu, zopakování tohoto úspěchu neočekával. To ale byla chyba. Stráž úvod jara zaspala stejně, jako úvod podzimu a na svém hřišti v prvním domácím utkání nevstřelila i díky skvělému brankáři Přimdy ani jednu branku. Tatran tak nakonec zaslouženě zvítězil v poměru 4:0 a domů pod hrad si veze cenné tři body. Tak uvidíme, jak dlouho Tatranu forma vydrží tentokrát.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Tatran zadělal na senzaci

Už od první minuty bylo vidět, že Stráž není po dlouhé pauze opět ve své kůži. Tatranu se dařilo daleko lépe a měl určitě navrch. Podližit tento fakt gólem se mu navíc podařilo už ve čtrnácté minutě, když se prosadil kanonýr Jan Hečko. Už to muselo strážské fanoušky hodně znervóznit. Ještě více ale museli být překvapení, když se jejich tým stále nedokázal odpíchnout a dostat se zpět do hry. Přimda byla lepší zkrátka po celou dobu první půle a odměnou jí bylo ještě zvýšení Jaroslava Kůsta z dvaatřicáté minuty. Do šaten se tak docházelo za překvapivého stavu 0:2 a favorit měl ve druhé půli co napravovat.

Hlaváček podržel a Přimda mohla slavit

Ve druhé půli už lídr kousal daleko více. Musel ale hodně otevřít hru a toho dokázala Přimda využít, když jedné z jejích šancí využil Miroslav Vokroj. Stráž sice ještě předtím i potom měla několik šancí na to, aby zápas zdramatizovala, ale v brance stál skvělý brankář Hlaváček, který tým Tatranu výrazně podržel a dokázal tak Přimdě ohromně pomoci. Za stavu 0:3 bylo v podstatě rozhodnuto. Čím více se navíc blížil závěr, tím více Stráž odpadávala, což umožnilo Přimdě přidat ještě jednu, poslední, trefu. V osmdesáté minutě ještě podtrhl úspěch Tatranu útočník Jan Hečko. Tatran tak získal velmi cenné tři body a ukázal, že proti Stráži opravdu hrát umí.



Ohlasy k zápasu


TJ SOKOL Stráž
Sokol Stráž: Stráž se k utkání zatím ještě nestačila vyjádřit.

TJ Tatran Přimda
Milan Růžička: My jsme maximálně spokojení. Abych pravd řekl, tak jsme v něco takového ani nedoufali. Příprava sice proběhla a nějaké přáteláky jsme odehráli, ale spokojení jsme s obojím nijak zvlášť být nemohli. Každopádně úvod se nám vydařil skvěle. Hodně nás podržel brankář a zaslouženě jsme získali první tři body, ze kterých máme obrovskou radost.



Počet diváků: 112. Rozhodčí: Friedenberger Robert - FIŠER Miroslav (N), VOKROJ Miloslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.