4:1
(4:1)
26. P. Beneš (p.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.04.2017 15:00

16.kolo, Vysočina | Havlíčkův Brod | III. třída , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Šlapanov rozhodl o výhře už v prvním poločase


Branky


0

V 16.kole čekalo na Jiskru derby se sousední Věžnicí, a tak motivace k vítězství byla i díky oslavě jubilea 70.let dlouholetého funkcionáře Josefa Pustiny dvojnásobná...

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí úspěšná ofenziva

Od první minuty se domácí do soupeře zakousli a vítězství šli jako v předcházejícím zápase naproti .Hned v 1.minutě domácí zahrávali nebezpečný rohový kop, leč bez efektu. Kombinace se opět dařila a nápaditými akcemi po křídlech domácí nešetřili. Již v 11.minutě našel Šimek nahrávkou, která prošla skrz celé pokutové území, R.Schafferhanse a hrající kouč neomylně zavěsil k pravé tyči - 1-0.

 

Jen o tři minuty později přišla další domácí radost z kopačky Patrika Dobrovolného,který z asi 25 metrů nádhernou střelou se skvělou trajektorií rozvlnil síť po druhé,po špatném odkopu věžnického golmana. Domácí tým se uklidnil a hosté si k balonu moc nečuchli. Hru domácí kontrolovali. V 21. minutě dostal přihrávku J.Kocourek a přízemní ranou poslal míč k pravé tyči a rozvlnil síť potřetí!

 

Diváci se v této fázi utkání museli opravdu dobře bavit. Hosté v těchto chvílích byli opravdu bezradní a nevěděli, kde jim hlava stojí. S chutí jsme pokračovali v útočení. Avšak po ojedinělém výpadu hostujícího Fazekaše, který upadl v domácím pokutovém území po zákroku Drahoše, se pískala sporná penalta.Tu Beneš proměnil. 3-1. Domácí hru to ale nijak nenabouralo a už o minutu později v 28.minutě skvěle prošel R.Zych pokutovým územím a z úhlu nedal Adamcovi šanci. Schylovalo se k debaklu, leč po pár šancích, především J.Kocourka, který se ocitl v samostatném úniku, ale byl tak překvapený, že si míč příliš ukopnul a Adamec míč lapil, tak další gól do půlky nepadl.

Už bez branek

V druhé části došlo k protočení golmanů a domácí ,,Dobrouš´´ se vydal na hrot. Domácí kontrolovali hru a s klidem kombinovali, nebyli už tak přesní,chyběla lepší finální nahrávka i zakončení. Okolo 65.minuty vykopával střelu Petra Dobrovolného za již překonaného golmana hostů z čáry Chalupník. O něco později byl Petr Dobrovolný ke gólu ještě blíž, když ranou orazítkoval břevno, ale balon se odrazil opět před brankovou čáru. Dobrovolnému v tomto zápase nebylo přáno:).

Ke konci domácí trochu prostřídali,ale nic moc už se nestalo a tak utkání skončilo poměrem 4-1.

 

AUTOR: David Šimek



Sestavy


TJ Jiskra Šlapanov
P. Dobrovolný [-] - P. Dobrovolný [-] (77. M. Průša [-] ) , M. Švajka [-] - T. Dvořáček [-] (68. D. Schafferhans [-] ) , J. Kocourek [-] , A. Turenič [-] (46. P. Rutsch [-] ) , M. Drahoš [-] , D. Šimek [-] , R. Glózl [-] - R. Schafferhans [-] (82. P. Feckanin [-] ) , R. Zych [-] -

SK Věžnice B
J. Adamec [-] - M. Krupička [-] , M. Fazekaš [-] (46. J. Enderle [-] ) , T. Obořil [-] , J. Chvátal [-] , D. Cakl [-] (56. L. Krčál [-] ) , T. Benc [-] (63. Š. Vavroušek [-] ) , P. Beneš [-] , J. Francálek [-] (77. M. Jekl [-] ) , V. Brukner [-] , M. Chalupník [-]

Počet diváků: 55. Rozhodčí: KUBÁT Jiří - PEŘINA Jiří, PLÍŠEK Miroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.