0:3
(0:0)
11. J. Culka (vl.)
32. M. Drahoš
74. D. Šimek
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.04.2017 13:00

15.kolo, Vysočina | Havlíčkův Brod | III. třída , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Šlapanovu pomohl k ovládnutí zápasu i vlastní gól


Branky


11. J. Culka (vl.) , 32. M. Drahoš , 74. D. Šimek
0

V 15.kole "trojky" zajel šlapanovský tým na půdu Jeřišna. A jak si vedl?

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Drahošův parádní gól

Od úvodních minut se hostům dařilo diktovat tempo hry, dařila se kombinace a bylo vidět, že dobrý výkon a hru z minulého týdne proti Štokům si přenesla Jiskra i do dalšího zápasu. Hosté byli v soubojích důrazní a ve velké většině o krok před soupeřem. Především důraz a rychlé výpady Zycha a Schafferhanse dělaly domácím veliké problémy a gol visel na vlásku. Už v 11.min. utkání si po křídelní akci Zycha srazil do vlastní sítě míč domácí Culka.

 

Asi v 25.min. po nahrávce Schafferhanse orazítkoval Šimek "levasem" tyč, když gólman střelu konečky prstů vytěsnil. Dále hosté pokračovali v tlaku a v 32.min.přišla chvíle Drahoše, který zpoza šestnáctky ve stylu "pojd sem,kam jdeš" vymetl levou šiběnici domácí svatyně - 0:2. Hosté se do poločasu dostali do jediné šance a Dobrovolný tak udržel s poklidem nulu.

Domácí se čestného úspěchu nedočkali

Druhý poločas začal ostrým startem pro "bohemáka" a střídajícího Rutsche v brance, když se zaskvěl zákrokem do protipohybu tečované střely. To byla největší šance domácích v utkání. Šlapanov v poklidu držel vedení a pokračoval v kombinaci z první půle, i když už ne tak zdařilé. V šancích se ocitli R.Schafferhans a R.Zych, který si po samostaných únicích na golmana stihl zkusit 2 až 3 blafáky, leč marně.

 

Zápas měli hosté pod kontrolou a nepustili soupeře téměř k ničemu. Za zmínku stojí pološance Glozla, který se zachoval jako džentlmen a poslal balon po odrazu z asi 1 metru nad zívající prázdnou bránu, mezi plavící se kachny nedalekého potoka. Šance Šlapanova přicházely, ale ne a ne přidat uklidnující třetí gól. Ten přišel v 74. minutě z kopačky Šimka, po dlouhém nákopu Drahoše a námazu domácího beka, kdy povedenou střelou z první přehodil golmana.. Do konce zápasu se už nic zvláštního nestalo a tak si Šlapanovští odvezli zasloužené tři body.

 

Autor: David Šimek



Sestavy


TJ Viktorie Jeřišno
R. Vedra [-] - P. Langer [-] , J. Culka [-] , T. Uchytil [-] , T. Kolář [-] , T. Jelínek [-] , M. Musílek [-] , M. Vávra [-] , P. Novotný [-] , M. Poul [-] , M. Mejtský [-]

TJ Jiskra Šlapanov
P. Dobrovolný [-] - P. Dobrovolný [-] , Z. Vacek [-] , M. Švajka [-] - T. Dvořáček [-] , J. Kocourek [-] , D. Šimek [-] , M. Drahoš [-] , R. Glózl [-] - R. Zych [-] , R. Schafferhans [-]

ŽK: 67. R. Vedra , 68. P. Langer , 85. T. Jelínek - 44. T. Dvořáček , 64. P. Dobrovolný , 71. M. Drahoš .
Počet diváků: 35. Rozhodčí: FULIER Zdeněk - DUŠEK Luboš (N), MRKOS Martin (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.