2:2
(1:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.03.2015 15:00

17.kolo, Moravskoslezský | 1.B třída sk. A, 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

0
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Velmi vyrovnané střetnutí bylo k vidění na hřišti předposledních Dolních Moravic, kam dorazili fotbalisté Žimrovic, kteří se pohybují v horních patrech tabulky. Do první větší příležitosti se zkraje zápasu dostali domácí, ale nevyužili ji, což soupeř dokázal ve 20. minutě gólem Davida Hertela potrestat. Krátce po půlhodině hry přišla ovšem na vedoucí branku odpověď a bylo vyrovnáno. Žimrovičtí se však s nerozhodným stavem za žádnou cenu nehodlali smířit, vedení na jejich stranu vrátil v závěru úvodní půle Škrobánek.

Ve druhém dějství se hra ještě více vyrovnala, což bylo patrné v množství osobních soubojů. Žádný z hráčů totiž nechtěl svému soupeři poskytnout ani metr hřiště zadarmo. Ačkoliv bojovnost a touha po vítězství byla v žimrovickém kádru obrovská, k radosti domácích příznivců přišlo pětatřicet minut před koncem utkání vyrovnání. Hra se posléze přelévala ze strany na stranu, ovšem tentokrát už bez gólového účinku, a oba celky se tak rozešly smírně.



Ohlasy k zápasu



TJ Žimrovice
Radek Kříž (brankář TJ U plus U Žimrovice): Utkání jsme nezačali dobře. Domácí měli v úvodu velkou šanci, kterou gólman hostí zneškodnil. Pak jsme se prosadili. Poté došlo ke zranění našeho gólmana, který dochytal zápas v bolestech. První poločas jsme zaslouženě vyhráli, druhá půle už byla o bojovnosti. Dřeli jsme a i za bod jsme rádi. Přestože jsme na výhru měli, velké šance jsme nedokázali využít. Remíza je zasloužená, protože také domácí měli příležitosti strhnout vítězství na svou stranu. Děkuji hráčům za bojovnost v utkání.



Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.