5:1
(2:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.03.2015 15:00

17.kolo, Moravskoslezský | 1.B třída sk. A, 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

0
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Utkání mezi domácími Bohuslavicemi a Zlatníky nabídlo přítomným divákům očekávané gólové hody, úderná síla ofenzivně laděných domácích hráčů totiž zafungovala také tentokrát, i když jí bohužel předcházely nemilé okolnosti. Duel v úvodu svého hodnocení velmi výstižně charakterizoval asistent trenéra hostujícího celku, kterému během zápasu způsobil vrásky na čele především akutní zdravotní stav jeho svěřenců.

První půle měla neočekávaně vyrovnaný průběh, přesto se do dvoubrankového vedení dostal favorizovaný tým z Bohuslavic, když na Kociánovo proměněné přečíslení navázal v 25. minutě sólovým únikem Štefek. Ještě před druhým vstřeleným gólem však ve zlatnickém kádru došlo po střetu mezi dvěma hráči k vážnému zranění Němčíka, který si ze souboje odnesl zlomeninu v oblasti hlavy a pochopitelně musel být vystřídán. Po půlhodině hry musel být ze hřiště rovněž z důvodu zranění stažen Kavan, jehož nahradil Lindovský. Ani tyto dva nepříjemné momenty ale zlatnické mužstvo nepoložily. Ve 38. minutě totiž hosté zahrávali rohový kop, po kterém Paleta našel Holušu, pro něhož nebyl problém snížit.

Druhá půle již plně odpovídala papírovým předpokladům, fotbalisté Bohuslavic v ní disponovali územní převahou a z množství šancí, které měli, dokázali využít tři. Nejprve se prosadil Petřík, přibližně deset minut před koncem skóroval Sebrala a vítězství bohuslavického celku zpečetil brankou v první nastavené minutě Lellek. Nutno však podotknout, že hosté dohrávali zápas v deseti lidech, jelikož třetím zlatnickým hráčem, jenž v nedělním utkání utrpěl zranění, byl v 72. minutě Uvíra, který bez možnosti náhrady musel putovat z trávníku.



Ohlasy k zápasu


SK Bohuslavice
Jiří Kocián (hráč SK Bohuslavice): V prvním poločase vyrovnaný boj, hostům se zranili dva hráči. My jsme se dostali do dvoubrankového vedení, soupeř však snížil na rozdíl jedné branky. Ve druhém poločase jsme měli převahu a také dost šancí, ojediněle se do šance dostali i hosté. My jsme postupně přidali další tři branky a vyhráli 5:1.

TJ Sokol Zlatníky
Lukáš Werner (asistent trenéra TJ Sokol Zlatníky): Utkání bylo pro nás smolné. Nejprve po chybě Fajkuse šli domácí do přečíslení dva na jednoho a proměnili jej na 1:0. Poté střet našeho obránce s domácím hráčem odnesl Němčík zlomeninou v oblasti hlavy! Ale rozhodčí nijak nereagoval. Čtyři minuty nato šly Bohuslavice zase samy na našeho brankáře, 2:0. Ve třicáté minutě došlo ke zranění kolene zlatnického Kavana a do hry se tak dostal „brankář do pole“ Lindovský! Osm minut nato přišel světlý moment pro Zlatníky. Paleta zahrával roh, míč se dostal k Holušovi a ten snížil na 2:1. Ve druhém poločase se hrál celkem pohledný fotbal, i když jsme třikrát inkasovali. Ale to vše bylo už v době, kdy jsme hráli v desíti lidech. Uvíra se střetl s domácím útočníkem a výsledkem toho byla další zlomenina v oblasti hlavy u našeho hráče.



Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.