0:1
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.03.2015 15:00

17.kolo, Moravskoslezský | 1.B třída sk. A, 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

0
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Velké Hoštice měly před tímto zápasem na kontě pouhé dva body a svůj poněkud ponurý bodový zisk před domácím publikem v souboji s Krásnými Loučkami nerozšířily, byť s vedoucím celkem soutěže nesehrály vůbec špatné utkání. Hosté sice na svého soupeře vlétli hned od úvodních minut, své šance ovšem nebyli schopni proměnit. Gólový účet se Krásným Loučkám o něco později přeci jen podařilo otevřít, když skóroval nejlepší střelec týmu – Chlopčík. Velké Hoštice se ještě před přestávkou pokoušely vyrovnat, avšak marně.

 

Druhá polovina utkání se nesla v duchu hry ve středu hřiště, domácí do ní nastoupili s daleko větším nasazením. Hosté se přesto dostali do několika zajímavých šancí, které ale ve výraznější náskok nevyústily. Ačkoliv se ve zbytku zápasu Velkohoštičtí snažili, seč mohli, jednobrankové manko už smazat nedokázali. Jejich ztráta na předposlední příčku činí po tomto kole osm bodů, naopak hosté si tímto hubeným vítězstvím upevnili vedoucí postavení.

 



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Krásné Loučky
Adam Fuják (hráč TJ Krásné Loučky): První poločas byl vyrovnaný, domácí neměli co ztratit, a tak hráli to, co jim jde nejlíp. My jsme měli ze začátku utkání šance, které jsme ale neproměnili. Prvních deset minut utkání se hrálo na jednu branku, kdy čekání na první gól prolomil hostující Lukáš Chlopčík. Domácí měli pár zajiskření, kdy se snažili o vyrovnávací branku, což se jim však nepodařilo. Do druhého poločasu nastoupili domácí velice nabuzení, fotbal začal mít náboj, hrálo se uprostřed hřiště. Šance na obou stranách byly vyrovnané. Hosté hrozili z vyložených, avšak neproměněných šancí. Hra plynula dál a měla velice bojovný náboj, někdy až bolela. Domácí se do poslední chvíle snažili všelijak, aby něco se zápasem udělali, což se jim ale nepodařilo, a tak si hosté odváží hubenou, ovšem důležitou a urvanou výhru 0:1.



Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.