4:3
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.06.2015 17:00

16.kolo, Moravskoslezský | 1.A třída sk. B, 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dolní Lutyně porazila Stonavu


Branky


52. K. Hromada , 66. T. Feber , 83. T. Feber
0

Dolní Lutyně v sobotu doma přivítala Stonavu a vyhrála s týmem Stonavy těsným výsledkem 3:2. Po prvním poločase vedl domácí tým 1:0. Druhý poločas skončil nerozhodně 3:3, a tudíž domácí vyhráli se Stonavou 4:3 a zajistili si 1.A třídu i pro příští ročník.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.



Ohlasy k zápasu



SK Stonava
Josef Čermák - trenér hostujícího týmu: „V sobotu naše mužstvo odehrálo utkání na půdě Dolní Lutyně. Tým, který v tabulce dost ztrácí a hraje o udržení v soutěži. Měl jsem z utkání nemalé obavy z toho, jak samotní hráči k utkání přistoupí, mé předpovědi se vyplnily do puntíku. Někteří by si měli uvědomit, že kopaná je kolektivní hra a hodnotí se jako celek celého týmu, plus trenéra a vedení. Výbuch v Čeladné jsem si myslel, že je vrchol ledovce, ale v Lutyni to je i pro mě silné kafe co samotní aktéři na hřišti předváděli. Tak se nehraje o body v soutěži a jsem rozhodnut, že vedení předložím seznam jmen hráčů, kteří si budou muset hledat angažmá v jiných klubech. Je třeba se ubírat cestou směrem dopředu s hráči, kteří se poperou a nechají na hřišti vše, aby týmu pomohli k vítězství. Nechci vůbec hodnotit samotné utkání, protože ti co zápas viděli na vlastní oči, si úsudek o tom udělají sami. V sobotu 20. června odehrajeme poslední utkání sezony doma s Frenštátem pod Radhoštěm, týmem, který suverénně vede tabulku a postup má jistý. Z mého pohledu neberu nic než vítězství, hlavně pro fanoušky, kteří po celou sezonu byli věrni svému týmu a jezdili s námi k utkáním i na půdu soupeřů.“



Sestavy



SK Stonava
F. Ciasnocha [-] - K. Sochora [-] , M. Škuláň [-] (58. P. Skřižovský [-] ) , M. Aniol [-] , O. Hančin [-] - M. Macko [-] , I. Kisel [-] (70. M. Szwed [-] ) , F. Juroszek [-] (62. T. Feber [-] ) , A. Kluz [-] - K. Hromada [-] , J. Frait [-] (61. T. Zachata [-] )

Hráči zápasu: T. Feber .
Místo: Dolní Lutyně.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.