1:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.06.2015 17:00

16.kolo, Moravskoslezský | 1.A třída sk. B, 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Souboj Raškovic a Albrechtic vyhrál domácí tým


Branky


0

Překvapivě s prázdnou odjíždějí z Raškovic albrechtičtí fotbalisté. V nedělním odpoledním zápase nestačili na domácí Pražmo - Raškovice, které tak mohlo oslavit hubenou jednobrankovou výhru. O osudu utkání a vítězství rozhodla branka z pokutového kopu ve 35. minutě, který proměnil domácí Ondřej Kacíř.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Oba týmy nastoupili do utkání s taktikou neinkasovat. Dlouhé minuty se na trávníku nedělo nic zajímavého, co by stálo za zmínku. Když už se vyskytla nějaká šance, chyběl hráčům důraz v zakončení.  V 15. minutě se dostali ke slovu albrechtičtí. Izaiáš se dostal na levé straně k samostatnému uniku a běžel společně s Honzou Kociolkem na jednoho obránce, ale gól z této příležitosti nebyl. Albrechtický záložník totiž poslal míč svou střelou těsně vedle vzdálenější tyčce domácí branky. O dvě minuty později domácí Boráň nastřelil po centru břevno albrechtické branky. Po jednadvaceti minutách hry udeřili malém albrechtičtí. Kociolek Jan se dostal k zakončení, ale domácí brankář Kopecký prokázal dobrý postřeh a šanci Baníku zhatil. Po té přišel rozhodující moment celého utkání. Domácí se dostali ve 35. minutě k míči a sporný souboj v šestnáctce posoudil hlavní rozhodčí Kamil Tabášek jako penaltový a domácí měli možnost pokutového kopu, který proměnil Ondřej Kacíř a poslal domácí do vedení - 1:0. První poločas tak skončil lepé pro domácí, kteří vedli 1:0.

 

Po změně stran se do první vážnější příležitosti probojovali albrechtičtí. Ale střela Širokého, které předcházela krásná kombinace, neměla přesnost, a tak si s ní domácí brankář poradil. V 65. minutě mohli navýšit skóre domácí, ale proti byl Korzeniowski, který vykopl míč po střele domácí hráče z brankové čary do bezpečí. Na světelné tabuli naskočila 70. minuta a Baník měl obrovskou příležitost, kterou zneškodnil svým skvělým zákrokem domácí gólman Kopecký po centru Izaiáše útočníkovi Honzovi Kociolkovi. Baník dostal v závěrečných minutách domácí pod tlak. Ale několik možnosti ani závaru Baníkovci neproměnili. Proto se mohl domácí celek radovat ze tří bodů.



Sestavy



FK Baník Albrechtice
K. Směták [-] - M. Korzeniowski [-] , A. Věčorek [-] , J. Goj [-] , J. Kroužek [-] - T. Izaiáš [-] , P. Parchanský [-] (60. S. Palowski [-] ) , M. Široký [-] , R. Smiga [-] (70. T. Kloza [-] ) - J. Kociolek [-] , T. Wojtyna [-]

ŽK: 11. P. Parchanský , 29. M. Široký , 79. J. Kociolek .
Hráči zápasu: K. Směták .
Místo: Raškovice.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.