Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.05.2015 17:00

26.kolo, Moravskoslezský | 1.A třída sk. B, 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Čeladné si po střeleckém koncertu veze domů tři body


Branky


0

Čeladná si veze domů zaslouženě tři body ze hřiště Sedliště po vysoké výhře 2:8.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První pokus hostů měl Padych ve 12. minutě, když pálil na bránu, ale gólman domácích míč vyráží. V 16. minutě přišel první gól v utkání. Váňa zatáhl míč po lajně a přesným centrem našel Valigůra, který se hlavou nemýlil - 0:1. V 19. minutě domácí vyrovnávají. Závar před brankou hostů a Krejčok dorážkou srovnává na - 1:1. O pár minut později ve 21. minutě dostává Váňa přihrávku do běhu, obchází obranu a střelou k levé tyči dostává Čeladenské do vedení - 1:2. Domácí se pokusili překvapit Jurase ve 26. minutě, ale Valigůra odhlavičkoval nad břevno. Čeladenští ve 28. minutě po centru do pokutového území Řehák trefuje tyč a dorážka Plisky znamená vedení - 1:3. Hostující Váňa přidává další branku ve 38. minutě, když po přesné přihrávce obešel obránce a vystřelil, domácí gólman Majer ale míč vyrazil, ale na dorážku již neměl - 1:4. První poločas tak Čeladná jasně ovládla.

 

I ve druhém poločase mají hosté více ze hry, ale šance Machance, Valigůry se míjí účinkem. Domácí razítkují tyč Jurasovy brány v 53. minutě. Minutu na to Valigůruv pokus gólman domácích Majer vyráží nohama. V 56. minutě domácí se dostávají do přečíslení a ocitají se sami před Jurasem. Jejich pokus však končí vedle tyče hostujíc brány. V 60. minutě Drevňák posílá do vápna centr, Valigůra hlavou k tyči nedává gólmanovi šanci - 1:5. Krásná akce přišla v 71. minutě, kdy Drevňák nahrává Váňovi a ten tvrdou střelou pod břevno zvyšuje již na - 1:6. Poté Padych v 73. minutě po přihrávce posílá míč za gólmanova záda domácího týmu - 1:7. Následovně Valigůra vybojoval míč u rohového praporku a v 83. minutě centruje a Staskevič prvním kontaktem s míčem hlavou posílá do brány - 1:8. Domácí korigují skóre v 87. minutě, když Smichovič překonává Jurase a ukončuje tak stav utkání na 2:8. Čeladná tak jasně přehrála tým Sedliště.



Sestavy



SK Beskyd Čeladná
O. Juras [-] - L. Machanec [-] , M. Pliska [-] , V. Řehák [-] , J. Drevňák [-] - M. Váňa [-] (80. D. Staskevič [-] ) , M. Bláha [-] , M. Šimák [-] (78. V. Čáp [-] ) , D. Urbančík [-] (76. D. Parma [-] ) - J. Padych [-] , M. Valigůra [-]

Hráči zápasu: M. Váňa .
Místo: Sedliště.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.