1:1
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.05.2015 17:00

24.kolo, Moravskoslezský | 1.A třída sk. B, 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dobratice doma s týmem Dolní Lutyně nerozhodně


Branky


0

Dobratice v sobotu doma přivítaly hráče Dolní Lutyně a utkání skončilo nerozhodně 1:1. Jediný úspěch domácích zaznamenal Vojtěch Figura. Za hosty vyrovnal ve druhém poločase Petr Pěgřím.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Zápas se prolínal s hokejovým utkáním našich s Kanadou a tak se na zápas přišlo podívat o dost méně diváků než obvykle. Výkony domácích jsou v posledních zápasech bez plného bodového efektu, jejich nelichotivá šňůra bez výhry se stále protahuje. V sobotu chtěli konečně vyhrát a také sestava dávala naději, že se to může podařit. Dolní Lutyně je ale na jaře velmi dobrá zejména na hřištích soupeře, takže se lehký duel nečekal. Dobraticím zatrnulo už v 5. minutě, ale ve vyložené šanci hostí skluzem Skotnici na poslední chvíli dostali míč do bezpečí. Ještě lepší příležitost ke skórování měl po perfektním uvolnění  od Mariána Somr, ale jak už to u něj bývá, napálil míč jen do brankáře. Za chvíli se opřel do míče z dvaceti metrů hostující Pěgřim a jeho střela naštěstí proletěla nad břevnem Tesarčíka. Ve 12. minutě přišel rohový kop z levé strany od Marka Causidise. Míč kopl výborně a přetažený centr na zadní tyč usměrnil do sítě nejvyšší hráč na hřišti, domácí Figura - 1:0. Gól měl domácí nabudit, žel další půlhodina byla jen nakopáváním míče od branky k brance a nikdo z hráčů obou týmů ani nevystřelil na branku. Z nudy vyvedla diváky akce domácích, kdy se na malém vápně odrážel od nohou a těl lutyšských hráčů až nakonec skončil odkopem do zámezí. Ve 34. minutě se probil do šestnáctky domácí Uherek, netvrdý zákrok na něj sudí nechtěl vidět a nechal pokračovat ve hře. Pět minut před koncem půle poslal domácí Marián Causidis do úniku přesnou přihrávkou Hlaváče, tomu však míč nesedl a skončil mimo tyče. I domácí hráče Michala Hlaváče hosté nešetřili a musel být v poločase střídán.

 

Druhá část utkání nebyla pro diváky moc atraktivní a možná bylo škoda, že už skončil hokejový zápas. Nehrál se líbivý fotbal,  a tak by skoro o nic nepřišli. Co stojí za zaznamenání? 58. minuta dělovka domácího Somra nad bránu. Stejná minuta přinesla hlavičku Figury po rohovém kopu a sporný okamžik - míč vykopává obránce hostů zpoza brankové čáry, dle pomezního to gól není. Podle přítomných diváku míč už asi za čárou byl, je otázkou, zda celým objemem. Kamery na lajnách v těchto soutěžích nejsou. To by velice důležitý moment zápasu, protože hosté z ojedinělé akce a jediné přímé střele srovnali na 1:1. Pěkné vysunutí spoluhráčem s přehledem proměnil brankou hostující Pěgřim. Ještě se domácí snažili o získání tří bodů. K tomu však nutno podotknout, ze dvou přímých střel za zápas se nevyhrává. Svůj podíl na tom mají i oba brankáři, zejména hostující Šajer. Oba totiž bezpečně ovládali pokutové území a ošemetné situace řešili včasným vyběhnutím a sbíráním míčů ze vzduchu.



Sestavy


TJ Dobratice
P. Tesarčík [-] - P. Béla [-] , V. Figura [-] , P. Lýsek [-] , T. Světlík [-] (73. D. Kolář [-] ) - M. Causidis [-] , M. Causidis [-] , J. Uherek [-] , O. Skotnica [-] - L. Somr [-] , M. Hlaváč [-] (46. D. Rusek [-] )

TJ Sokol Dolní Lutyně
I. Šajer [-] - T. Kudlík [-] , J. Vávra [-] , J. Hanusek [-] , P. Twrdý [-] - J. Ochodek [-] , M. Velký [-] , V. Szkuta [-] , J. Wita [-] (83. M. Fismol [-] ) - P. Pěgřim [-] , T. Havlásek [-] (60. L. Regec [-] )

Hráči zápasu: V. Figura - P. Pěgřim .
Místo: Dobratice.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.