Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.06.2017 17:00

24.kolo, Středočeský | Mělník | III. třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

5.0

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Cítov uhrál proti favoritovi cenné body v boji o záchranu


Branky


0

Hostující zástupce pro náš web pak sdělil: "Nerozumím tomu, proč Cítovští nemají koule a zkouší získávat body ´finančním příspěvkem´ soupeři. Je to nechutné a zbabělé. Nakonec si to uhráli poctivě."

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Mužák dostal Cítov do trháku

Hosté z Jeviněvse, papíroví favorité utkání, ačkoli na to se nehraje, navíc přijeli ve slátané sestavě bez jediného střídajícího hráče, začali utkání aktivněji, stejně jako minulý týden proti Mlékojedům, ale stejně tak inkasovali jako první. Útočník soupeře se zmocnil míče zhruba deset metrů na útočné polovině, prošel mezi třemi hráči a sám před brankářem zhruba na velkém vápně přihrál na střed mezi penaltu a velké vápno zcela volnému Pavlíkovi a ten míč bez problémů uklidil do prázdné brány. Jeviněves pak spálila zřejmě svou největší šanci utkání, když Honza Broft přestřelil prázdnou bránu asi z deseti metrů. Domácí byli v útoku dravější, několikrát jim chybělo jen lepší zakončení. Sem tam sice zazlobila i Jeviněves, ale šancí si příliš nevážila. Došlo i na jeviněvskou klasiku-rohový kop rozehraný do autu. A tak ještě před poločasem přišel načechraný centr do pokutového území Jeviněvse a neuhlídaný Mužák hlavou zvýšil na 2:0. 

Pavlík definitivně rozhodl

Zkraje druhé půle Jeviněves sice Jirkou Kokšálem snížila na 1:2, ale očekávaný tlak nepřišel. Jen pseudoútoky bez myšlenky a neochota se vracet do obrany. Několikrát se tak Cítovští řítili v přečíslení na Jeviněvskou branku až to v 57. minutě vyšlo, když Kuba Pavlík dorazil do prázdné branky míč snad ze třiceti metrů poté, co hostující brankář mimo vápno skluzem první pokus o únik překazil. Kubovi Pavlíkovi se na Jeviněves daří. Jak v podzimním, tak i v tomto jarním zápase vstřelil Jeviněvsi po dvou brankách. A na závěr ještě jeviněvské obraně „utekl“ nejtěžší hráč domácích, avšak zakončil slabou střelou doprostřed branky.

 

AUTOR: JAROSLAV KYSELA



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Jeviněves
Jaroslav Kysela: "Nerozumím tomu, proč Cítovští nemají koule a zkouší získávat body „finančním příspěvkem“ soupeři. Je to nechutný a zbabělý. Nakonec si to uhráli poctivě. Aspoň tomu tedy zatím budu věřit. Jinak ale, pokud si chcete zahrát fotbal bez stínu pochybností o tom, jestli je to čistý nebo ne, zapněte si Playstation."



Sestavy


TJ Sokol Cítov
V. Losa [-] - K. Fiala [-] (68. T. Hlavatý [-] ) , R. Čmedla [-] , M. Mužák [-] (57. J. Boušek [-] ) , P. Hampl [-] , T. Viazanica [-] , S. Šrytr [-] (74. R. Lojek [-] ) , J. Mokrý [-] , M. Nekuda [-] , J. Douděra [-] (46. D. Behan [-] ) , J. Pavlík [-]

TJ Sokol Jeviněves
J. Kysela [-] - M. Paul [-] , P. Macák [-] , M. Janovský [-] - J. Šelicha [-] , P. Kindl [-] , M. Schoř [-] , J. Broft [-] - P. Novotný [-] , J. Kokšal [-] - D. Vojtek [-]

Počet diváků: 71. Rozhodčí: RŮŽIČKA Jiří - EDER Roman (N), KYSELA Jaroslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.