Po debaklu v Čečelicích si Jeviněves hodlala spravit chuť v domácím zápase proti zachraňujícím se Mlékojedům


Branky


0

Report z utkání nám zaslal Jaroslav Kysela!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V úmorném vedru na tvrdém vyschlém hřišti začala aktivně, vytvořila si tlak, z něhož však nevytěžila více než nastřelené břevno a tyčku Honzou Šelichou respektive Broftem. Pár dalších náznaků šance zlikvidoval hostující golman. Hosté se protlačili do vápna hostí jen ojediněle, vše ale zvládla domácí obrana zpacifikovat. Jedinou střelu hostí v na bránu v prvním poločase z přímého kopu domácí brankář kryl. Očekávalo se, že druhý poločas Jeviněves přetaví svou převahu v gólové vyjádření, ale ta jakoby ve své snaze polevila a hosté toho využili, když v individuálním úniku hostující Michal Hruška postupně uháčkoval tři domácí hráče a prostčil míč na brankovou čáru tak, že domácí obránce ve snaze míč odkopnout jej poslal do vlastní sítě.

 

Domácím však stále zbývala půlhodina k obratu, ke kterému jakoby se nadechli a byli odměněni vyrovnávací brankou - Martin Schoř usměrnil centr z pravé strany „koníčkem“ tak, že míč šťastně přeskočil hostujícího brankáře. Byla to ukázka Martinovy vytříbené techniky a geniality. Po zápase skromně vyprávěl zástupu novinářů, že právě tak to chtěl udělat. Nicméně místo tlaku Jeviněvse přišlo zaváhání v její obraně, krátkou malou domů vystihl hostující Gerencséry a špičkou kopačky podél vyběhnuvšího golmana zajistil Mlékojedům tři body. Body šťastné, ale nutno dodat, že tomu štěstí šli hosté naproti svou snahou a bojovností. Mlékojedští tak udělali důležitý krok k záchraně ve třetí třídě, Jeviněves se propadla z nečekaného třetího místa na páté a příště by měla více zabojovat už jen proto, aby si zachovala přízeň fanoušků, kteří tentokrát odcházeli dost rozmrzelí.



Sestavy


TJ Sokol Jeviněves
J. Kysela [-] - M. Rozsypal [-] , M. Janovský [-] , P. Duchoslav [-] (46. P. Kindl [-] ) , P. Macák [-] , M. Paul [-] - M. Schoř [-] , J. Broft [-] , J. Šelicha [-] (76. P. Novotný [-] ) , D. Velický [-] - J. Kokšal [-] -

TJ Start Mlékojedy
I. Željazkov [-] - Ž. Željazkov [-] , T. Matucha [-] , V. Nový [-] - M. Hruška [-] , J. Krejčí [-] - L. Gerencséry [-] - P. Sysel [-] , M. Měřička [-] , J. Bendl [-] , P. Šťastný [-]

ŽK: 86. P. Kindl - 58. M. Měřička , 61. M. Hruška .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: Malíř Petr - KYSELA Jaroslav (N), NĚMEC Petr (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.