0:3
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.05.2015 17:00

24.kolo, Moravskoslezský | 1.A třída sk. B, 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lídr tabulky uspěl i na půdě Bystřice


Branky


0

Lídr tabulky z Frenštátu pod Radhoštěm zajížděl v neděli do Bystřice, odkud odjížděl s výhrou 0:3 a dalšími třemi body do tabulky. Bystřice tak doma opět ztratila.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Poslední výsledky Bystřice nebyly nijak přesvědčivé a tak chtěli hosté v tomto utkání bodovat naplno. Do zápasu hosté ale vstupovali přece jen opatrně a spíš vyčkávali, s čím na ně vyrukuje domácí tým. Domácí hráli proti lídrovi poměrně s respektem, díky čemuž měli hosté míč více ve hře, ale bez výraznějšího tahu na branku. Šancí si nakonec vypracovali hosté o dost víc než domácí tým, ale gólově se hosté prosadili až ve 41. minutě, kdy sám před brankářem po přihrávce Bartoše zakončoval Klimpar - 0:1. Na druhou stranu ale dvakrát hosty opět podržel skvělými zákroky brankář Pešák.

 

Do druhé půle vstoupili hosté s jednou změnou a záměrem hlídání si jednobrankového vedení, v čemž velkou měrou musel ale opět pomáhat hostující gólman, který několikrát likvidoval vyložené příležitosti útočníků domácí Bystřice. Stejně jako domácí i hosté pohrdli mnoha nabízenými šancemi a vedení se ale hosté nakonec podařilo navýšit ale až v 81. minutě, kdy po přihrávce Škrly zakončoval na 2:0 opět útočník Klimpar. Nakonec se ještě v 86. minutě brankově prosadil hostující střídající Čuport, který se nejlépe zorientoval v malém vápně Bystřice a udělal tak konečnou tečku za tímto utkáním.



Ohlasy k zápasu



SK Beskyd Frenštát pod Radhoštěm
Radim Špaček - kapitán hostujícího týmu: „Je strašně těžké nastupovat v každém zápase jako vedoucí celek soutěže, na kterého se chtějí soupeři vytáhnout. Proto si o to víc vážím každého vítězství, které jsme společně v poslední době vybojovali.“



Sestavy


TJ Bystřice
J. Galusík [-] - M. Teofil [-] , M. Samek [-] , L. Teofil [-] , J. Rusz [-] - J. Čmiel [-] , D. Kantor [-] , F. Buryan [-] , P. Placzek [-] (86. T. Guznar [-] ) - J. Opluštil [-] , V. Klár [-] (55. L. Kantor [-] )

SK Beskyd Frenštát pod Radhoštěm
V. Pešák [-] - J. Štika [-] , A. Plachký [-] , M. Uličný [-] - A. Marek [-] (76. M. Pazderka [-] ) , R. Bartoš [-] (46. T. Čuport [-] ) , R. Špaček [-] , J. Kovář [-] , D. Polášek [-] (83. M. Matúš [-] ) - P. Klimpar [-] , R. Škrla [-]

ŽK: 27. M. Samek , 59. J. Rusz - 52. T. Čuport , 83. M. Pazderka .
Hráči zápasu: F. Buryan - P. Klimpar .
Místo: Bystřice.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.