Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.05.2015 17:00

24.kolo, Moravskoslezský | 1.A třída sk. B, 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Petřvald na Moravě vyprovodil doma tým Dolní Datyně pěti góly


0

V neděli Petřvald na Moravě doma přivítal tým TJ Havířov - Dolní Datyně, kterému domácí hráči Petřvaldu na Moravě utržili lekci z produktivity a vyhráli tak zaslouženě vysoko 5:0. Hattrickem se blýskl domácí útočník Jiří Huvar.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Od úvodního hvizdu se hrál oboustranně  útočný fotbal. Hosté možná měli trošku více ze hry, ale bez větší šance. Domácí byli zase o něco efektivnější, protože z druhé šance prostřelil gólmana hostí dobře hrající Huvar Jiří. Druhá branka před přestávkou padla z nařízené penalty, kterou proměnil Augustýnek.

 

Druha půle začala tak samo jako první, hosté se snažili o snížení stavu, ale dělali chyby v rozehrávce, což domácí hráči dokonale využívali k rychlému přečíslení. Nejvíce z toho těžil dobře hrající Huvar Jiří, který vymetl pavučinu hostující branky a nevyšil skóre již na 3:0. Tato střela mohla klidně kandidovat jako gól měsíce! Pak přidal ještě jednu branku opět Jiří Huvar a zaznamenal hattrick a skóre uzavřel po nahrávce Jiřího Huvara parta z útoku Jiří Maluš. Hosté můžou poděkovat gólmanovi Vasilkovi, jinak skóre mohlo byt ještě vyšší!



Ohlasy k zápasu



TJ Havířov - Dolní Datyně
Jan Rozbroj - brankář hostujícího týmu: „Tvrdou lekci z produktivity museli skousnout naši fotbalisté v Petřvaldu. Domácí nás trestali po našich rychlých ztrátách míčů a většinou se pak řítili na Vasilka v přesile. Tým Petřvaldu hrál jednoduše, dlouhými míči zásoboval statné útočníky, kteří pak rozdělovali přihrávky. Naši fotbalisté měli také několik šancí, ale jako náš hokejový národní tým žádnou neproměnili. Navíc v prvním poločase musel být střídán Robin Bilas, který se srazil hlavami s protihráčem, raději pak odjel do nemocnice. Věřme, že bude v pořádku. Domácí si za svou větší vůli, bojovnost a důraz na hranici faulů zasloužili vyhrát. Z našeho týmu zaslouží pochvalu jen brankář Vasilko, který chytl několik dobrých příležitostí domácích a jistě náš tak ochránil od ještě větší brankové nálože.“



Sestavy


FK Petřvald na Moravě
M. Kotrba [-] - T. Kotek [-] , M. Jaroš [-] , M. Hýl [-] , L. Šarina [-] ( J. Tyleček [-] ) - D. Augustýnek [-] ( A. Noštinský [-] ) , A. Ručka [-] , M. Hýl [-] , R. Huvar [-] - J. Malúš [-] , J. Huvar [-] ( V. Jaroš [-] )

TJ Havířov - Dolní Datyně
J. Vasilko [-] - T. Rohel [-] ( J. Malý [-] ) , P. Tomašák [-] , V. Neuman [-] - R. Bilas [-] , J. Vlček [-] , J. Dolák [-] , R. Miczka [-] , T. Kodenko [-] ( A. Hruška [-] ) - R. Bilas [-] ( F. Švrčina [-] ) , P. Kubiena [-]

Hráči zápasu: J. Huvar - J. Vasilko .
Místo: Petřvald na Moravě.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.