Hángoc se opět trefil, jenomže k bodům to Liběchovu tentokrát nepomohlo


Branky


0

V netradičním čase v neděli v 10:30 hostil domácí Liběchov hosty z Jeviněvse...

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Počasí bylo oproti předpovědi celkem slunečné, terén měkký, travička i před oběma brankami, ideální podmínky pro to, si zápas náležitě užít. Zpočátku Jeviněves působila trochu zakřiknutě, domácí Liběchov byl aktivnější a větral hostující obranu se stále dvěma útočníky na ofsajdové hraně. Ale tu si hostující obrana pohlídala, překročení pravidel pak dobře hlídala lajnová rozhodčí. Postupně se Jeviněves začala osmělovat a dostala se k několika slabým zakončením. Hrál se celkem líbivý fotbal, dalo by se říct nahoru dolů, domácí dokonce zazvonili na tyč branky Jeviněvse střelou zpoza vápna, ale do poločasu zůstal bezbrankový stav.

 

Ve druhé půli se pokračovalo v podstatě ve stejném tempu jako v poločase prvním až se k trestnému kopu postavil hostující Broft a z osmnácti metrů přes zeď přivedl hosty do vedení. Netrvalo ale dlouho a po propadnutí jeviněvských záložníků (kteří jinak odehráli dobré utkání, až na občasné výpadky v defenzívní činnosti, zkrátka dozadu se jim tahat nechtělo…) vyrovnal po centru z levé strany nejlepší střelec soutěže Hángoc. Už to skoro vypadalo na remízu a penalty ale nakonec deset minut před koncem nacentroval Dodo zprava míč do liběchovského vápna, jeviněvský Lafata zacítil kořist, předskočil obránce a šikovně poslal míč z voleje na první tyč branky domácích – 2:1.  Hosté pak už dokázali těsný náskok udržet, dokonce Pavel Macák měl velkou šanci ke vstřelení branky, ale ta mu byla i z malého vápna malá. Jinak ale celá obrana Jeviněvse defenzívně zahrála dobře, záložníci pak předvedli kvalitní výkon zejména směrem dopředu, ale vlastně totéž se dá říci i o mančaftu Liběchova.

 

 

Lze tedy předpokládat, že Mourinho z Černoučka na lavičce Jeviněvse dopřeje svým svěřencům v týdnu lehčí regenerační trénink :)

 

AUTOR: Jaroslav Kysela



Sestavy


SK Liběchov
F. Duda [-] - J. Král [-] , M. Tříska [-] , J. Vybíral [-] (68. J. Mráz [-] ) , L. Vacek [-] - J. Kapler [-] , L. Tichý [-] , P. Nemasta [-] - D. Hángoc [-] , Š. Hladký [-] - M. Král [-]

TJ Sokol Jeviněves
J. Kysela [-] - M. Rozsypal [-] , M. Janovský [-] , P. Macák [-] , P. Duchoslav [-] (90. P. Novotný [-] ) , M. Paul [-] - M. Schoř [-] , J. Broft [-] , J. Šelicha [-] , D. Velický [-] - J. Kokšal [-] -

ŽK: 55. M. Tříska .
Počet diváků: 75. Rozhodčí: HAMPL Miroslav - HAMŠÍK Michal, KORTANOVÁ Marie.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.