0:4
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.05.2015 17:00

24.kolo, Moravskoslezský | 1.A třída sk. B, 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Brušperk doma nestačil na Čeladnou


Branky


0

V Brušperku se překvapivě zrodil jednoznačný výsledek, když domácí Brušperk nestačil na hosty z Čeladné a prohrál vysokým výsledkem 0:4. První poločas hosté z Čeladné ovládli výsledkem 0:1 a druhý poločas 0:3 tím pádem si domů odvezli důležité tři body za vítězství 0:4.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté začali již od úvodního hvizdu tlakem a ve 2. minutě Čeladenský Badura posílá Padycha před gólmana, ten střílí vedle tyče. O minutu později domácí zkouší pozornost brankáře hostů Jurase, ten své mužstvo podržel a střelu vyráží. Domácí Brušperk spaluje tutovku v 8. minutě, když po centru ocitá domácí útočník v dobré příležitosti, ale branku netrefí. Ve 12. minutě přišla první branka v utkání. Čeladenský Pliska centruje do pokutového území a Řehák hlavou překonává domácího gólmana - 0:1. Ve 25. minutě domácí hráči dostávají míč před hostujícího brankáře Jurase, Valigůra zahrává rukou a rozhodčí píská penaltu a navíc obdrží hostujíc Valigůra červenou kartu. Míč si staví domácí Blahut a jeho pokus Juras vyráží nad břevno! Hosté, i když oslabeni o kapitána mohli své vedení zvýšit do poločasu ještě dvakrát, ale nestalo se.

 

Druhý poločas vyšel opět lepé hostům. Hosté z Čeladné hrají trpělivě zezadu a střelám Váni a Padycha chybí přesnost. Domácí hráč Brušperku fauluje před šestnáctkou v 55. minutě a hostující Váňa přes postavenou zeď technickou střelou překonává brankáře a posílá hosty do dvoubrankového vedení - 0:2. Hostující Čeladná zvyšuje na rozdíl tři branek v 65. minutě po akci Drevňáka, který posílá pas na útočníka Padycha a ten obchází tři domácí obránce a svým zakončením nedává žádnou šanci gólmanovi Pražákovi a přesně do brány usměrňuje míč - 0:3. Nepozornost domácího gólmana Pražáka zkouší střelou z 55 metrů hostující Machanec, který si všímá, že Pražák je vytáhnutý z branky a jeho střela v 75. minutě určuje konečný stav skóre - 0:4! Hosté již udrželi výsledek až do posledního hvizdu rozhodčího.



Ohlasy k zápasu



SK Beskyd Čeladná
Leon Dostalík - trenér hostujícího týmu: „Hráči splnili to, co jsme si řekli před utkáním.“



Sestavy


SK Brušperk
J. Pražák [-] - D. Cigánek [-] (46. M. Vojtek [-] ) , Z. Červenka [-] , D. Kornak [-] , P. Tomek [-] - J. Bogdan [-] (65. J. Škrkoň [-] ) , P. Zajac [-] , J. Blahut [-] (46. P. Hruzík [-] ) , P. Reichel [-] , R. Aschenbrener [-] (60. J. Válek [-] ) - T. Koval [-]

SK Beskyd Čeladná
O. Juras [-] - L. Machanec [-] , M. Badura [-] (33. D. Urbančík [-] ) , M. Pliska [-] , J. Drevňák [-] - M. Váňa [-] (88. D. Parma [-] ) , M. Bláha [-] , M. Šimák [-] , V. Řehák [-] - J. Padych [-] (82. O. Chýlek [-] ) , M. Valigůra [-]

Hráči zápasu: R. Aschenbrener - M. Váňa .
Místo: Brušperk.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.