Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.04.2017 17:00

18.kolo, Středočeský | Mělník | III. třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

5.0

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

5.0

Zázemí

4.0

Na rozvlnění sítě se čekalo až do penalt


Branky


0

V minulém kole trochu překvapivě zvítězila PTZka nad Čechií jednoznačně 4:1 a tak si věřila ve tři body i proti Jeviněvsi, která za sebou měla tři vítezství avšak oproti papírově slabším celkům. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jeviněvští, kterým na jaře do týmu dobře zapadli mladé naděje Michal Malý a  Milan Janovský (a stlačili tím věkový průměr mužstva pod 40 let) byli v první půli možná trochu aktivnější, spíše ale bylo utkání celkově vyrovnané, snahu domácích často zastavovalo ofsajdové postavení a nepřesnosti v koncovce. Taktéž Jeviněves ve slibných šancích selhala. Ve druhé půli domácí ještě přidali na obrátkách a kombinacemi hlavně po křídlech se dostávali na dostřel branky Jeviněvse, avšak většinou bez zakončení. Využívali přitom čerstvých sil když využili postupně tři střídání, zatímco Jeviněvští hráli chvíli i s na levém křídle pajdajícím Petrem Kindlem než byl vystřídaný Petrem Duchoslavem.

 

Všichni tři ofenzívní hráči PTZky byli neustálým nebezpečím, dva rychlí mladí křídelníci a mezi nimi zkušený Šimek se snažili vstřelit aspoň jeden gól , který by znamenal tři body. Ale obrana hostů hrála celkem kompaktně, hlavně ale obětavě. Hosté zlobili z protiútoků a i když byl jejich výkon směrem dopředu druhý poločas slabší, měli hned tři slušné šance, Petra Duchoslava a Michala Malého vychytal golman, Jirka Kokšál branku z hranice malého vápna překopl. Tím základní hrací doba vypršela a v penaltách pálili neomylně Jeviněvěvští a druhý bod tak uzmuli na svou stranu. Jeviněves tak po úvodní jarní prohře proti suverénním Zárybám zvítězila již počtvrté za sebou. A to má na marodce ještě Frantu Týleho a Petra Jindřicha.



Sestavy


PTZ Nelahozeves
V. Michovský [-] - P. Hénig [-] , L. Michovský [-] (72. T. Herman [-] ) , P. Šimáček [-] , M. Uher [-] - J. Bednárik [-] , V. Nohejl [-] (65. A. Karapetyan [-] ) , J. Fridrich [-] , V. Němeček [-] - M. Novák [-] (57. T. Hergesell [-] ) , T. Kochman [-] (46. F. Šimek [-] ) -

TJ Sokol Jeviněves
J. Kysela [-] - M. Paul [-] , P. Macák [-] , M. Janovský [-] , D. Velický [-] - P. Kindl [-] , J. Broft [-] , M. Schoř [-] - J. Kokšal [-] , J. Šelicha [-] - M. Malý [-]

ŽK: 70. J. Šelicha .
Počet diváků: 45. Rozhodčí: PIXA Josef - ŠARBOCH Roman (N), KYSELA Jaroslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.