Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.05.2015 17:00

24.kolo, Moravskoslezský | 1.A třída sk. B, 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Stonava si doma poradila s Vratimovem


0

V sobotu se ve Stonavě představilo mužstvo Vratimov. Utkání přineslo celkem devět vstřelných branek. Domácí se radovali z vítězství a ze zisku tři bodů po výhře 5:4.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Od začátku utkání domácí diktovali svoji hru a brzy se ujali vedení, kdy po rohovém kopu se prosadil Macko. Míč proletěl celým pokutovým územím, na který zareagoval jediný náš hráč. Stav utkání 1:0. Za pár minut po přesné přihrávce Macka přesněn na nohu upravil skóre utkání na 2:0 Frait. Do konce prvního poločasu se prosadil za domácí ještě Hromada a podruhé v utkání Frait. Stav utkání byl v poločase 4:0, zdálo se, že je po prvním poločase rozhodnuto. Jenže se tak nestalo a od domácích přišlo polevení ve všech řadách a soupeř toho dokázal využit hned úvodem druhého poločasu, když snížil a stanovil do té chvíle stav utkání 4:1. Domácí hráči samozřejmě jako kdyby se nic nedělo, pokračovali v pasivitě, že se přece nic neděje, jenomže opak byl pravdou a hráči hostů z Vratimova přidali v zápětí další branku a cítili, že by mohli s výsledkem něco udělat. Přehrávali domácí, domácí si nedokázali na metr přihrát. Následně hosté snížili na 4:3. Po nějaké té minutě odehrané se ale podařilo zásluhou Juroszka  změnit stav utkání na 5:3. V té chvíli se zdálo, že utkání zvládnou domácí do vítězného konce. Ale soupeř neměl co ztratit a tak vsadil vše na útok a před koncem utkání vstřelil branku a upravil stav utkání na konečných 5:4. Závěrem je třeba dodat, že utkání mělo drama až do konce. Kdo se v sobotu do Stonavy nepřišel podívat na toto utkání, přišel o moc, protože co vše se dá stihnout na hřišti po dobu devadesát minut je neuvěřitelné.



Ohlasy k zápasu


SK Stonava
Josef Čermák - trenér domácího týmu: „V dnešním utkání jsme na domácím hřišti přivítali celek z Vratimova. Od začátku utkání jsme diktovali svoji hru, brzy jsme se ujali vedení, když při první zahrané standartce z rohu se prosadil hlavou Macko. Míč proletěl celým pokutovým území, na který zareagoval jediný náš hráč. Stav utkání 1:0. Stále jsme preferovali svoji hru po zemi a po další kombinací od vlastní brány jsme se posouvali až do vápna soupeře. Po zatažení míče z lajny, Macko naservíroval míč přesně na nohu Fraitovi a ten se nemýlil a upravil v té chvílí stav utkání na 2:0. Musím říct, že se bylo na co dívat. Ještě do poločasu se nám podařilo vsítit dvě branky zásluhou Hromady a v té chvíli i dobře hrajícímu na hřišti Fraitovi. Stav utkání byl v poločase 4:0, zdálo se, že konečně bychom nemuseli zažívat nějaké to drama a mohli v komorní pohodě dohrát utkání a připsat si tak důležité body do tabulky. Jenže tak jak bývá zvykem v našem celku, opět přišlo polevení ve všech řadách a soupeř toho dokázal využit hned úvodem druhého poločasu, když snížil a stanovil do té chvíle stav utkání 4:1. Naši hráči samozřejmě jako kdyby se nic nedělo, pokračovali v pasivitě, že se přece nic neděje, jenomže opak byl pravdou a hráči Vratimova přidali v zápětí další branku a cítili, že by u nás mohli s výsledkem něco udělat. Přehrávali nás, nedokázali jsme si na metr přihrát a nejhorší na tom všem bylo, že se jeden na druhého vymlouval, co kdo zkazil. Když ovšem soupeř udeřil po třetí, tak to bylo i na mě moc. Asi si všichni hráči mysleli, že to půjde samo. Musel jsem v té chvílí křičet na hráče, aby se už konečně probrali z toho šoku a začali předvádět takovou hru, která je nám vlastní. Po nějaké té minutě odehrané se nám podařilo zásluhou Juroszka změnit stav utkání na 5:3. V té chvíli jsem si myslel, že utkání zvládneme do vítězného konce. Ale soupeř neměl, co ztratil a tak vsadil vše na útok a před koncem utkání vstřelil branku a upravil stav utkání na konečných 5:4. Ale závěrem teda musím říct, že utkání mělo drama až do konce. Kdo se dnes nepřišel podívat na toto utkání, přišel o moc, protože co vše se dá stihnout na hřišti po dobu devadesáti minut je neuvěřitelné.“




Sestavy


SK Stonava
M. Tvardík [-] - K. Sochora [-] ( T. Zachata [-] ) , M. Škuláň [-] , M. Aniol [-] , O. Hančin [-] - M. Macko [-] , I. Kisel [-] , F. Juroszek [-] , A. Kluz [-] - K. Hromada [-] ( N. Třaskalík [-] ) , J. Frait [-] ( P. Skřižovský [-] )


Hráči zápasu: M. Tvardík .
Místo: Stonava.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.