Sazená si nechala utéct první půli


Branky


46. Z. Karhan , 52. O. Vosmík , 65. P. Jansa (p.) - 6. J. Broft , 20. J. Broft , 43. M. Janovský , 58. J. Kokšal , 85. J. Kokšal
0

Zápas domácí a v tabulce poslední Sazené s Jeviněvsí přinesl drama, ač to na něj zpočátku nevypadalo.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Na krásném měkkém trávníku, který Sazeňákům upřímně závidím, začala Jeviněves aktivněji, ale chyběl klid v zakončení. Sazenou po celé utkání zdobila rychlá a překvapivá rozehrávka. Největší potíže to dělalo Jeňovákům zpočátku utkání a tak se domácí prodrali do několika příležitostí, z nichž nejlépe zakončená byla střela Knoflíčka staršího, která se otřela o levou tyč branky hostů.

 

V tu chvíli ale již Jeviněves vedla 1:0 po brance Honzy Brofta, který byl tahounem většiny útočných akcí hostů. Ten také vzápětí přidal druhou branku když téměř z nulového úhlu z pravé strany prostřelil domácího brankáře. Prostě neměl komu přihrát, tak vystřelil a vyšlo to. Hra se poté opět vyrovnala, Jirka Kokšál obloučkem přes vyběhnuvšího branáře netřefil branku sazené ale rohový praporek, střelu domácího Petra Jansy golman hostů zlikvidoval a když už to vypadalo, že se takto půjde do kabin, premiérovou střelou zvýšil vedení Jeviněvse na 3:0 Milan Janovský.

 

 

Ihned po nástupu do druhé půle domácí z nevinně vyhlížející akce udeřili. Adam Knoflíček se štěstím z brankové čáry mezi nohama obránce předložil míč mezi desítku a malé vápno odkud Zdeněk Karhan zakončil do prázdné branky. 3:1. Jeviněvské snížení zaskočilo a začala hrát chaoticky, najednou jakoby sazenští byli všude a tlačili se do zakončení. To se jim taky po pár minutách povedlo, v 52. minutě domácí Vosmík se přes dva hráče probil do vápna a pak jednoduše špičkou nohy uklidil míč po pravé ruce brankáře hostí. A drama se zvyšovalo. Hostující Martin Rozsypal je zřejmě milovníkem dramatického žánru, proto při odkopu nešikovně minul míč, ale bezvadně zasáhl domácího útočníka. Penalta! Tu ale Adam Knoflíček poslal slabou střelou po pravé ruce a brankář Kysela ji vyrazil.

 

Trochu vydechnout si Jeviněvští mohli o chvíli později, když Kokšik předvedl, jak od teďka doby bude zakončovat všechny útoky - utaženou střelou do šibenice – 4:2. No jo, ale čumět na nezáživnou nudu skoro půlhodinu? Nic pro Pavla Macáka. Takže když pak utíkal na branku hostů zase rychlonohý Adam Knoflíček, skluzem mu nejen že vypíchl míč, ale vzal to i s jeho nohama. Další penalta. Hostující brankář Kysela nepochopitelně skočil na druhou stranu než zamířil Petr Jansa a bylo to 4:3. Opět se domácí nadechli a bušili do Jeviněvské obrany.

 

Ta se nedokázala v dané chvíli soustředit ani na ty nejesenciálnější věci, hráči si nedokázali soupeře přebírat, každý mít svůj prostor a hráče. Mluvit na sebe? To ne. Ale zařvat na druhého? To jo. Tentokrát to ale ještě dobře dopadlo, Sazená už si žádnou gólovku nevypracovala a naopak pár minut před koncem po Broftikově akci Kokšik svým druhým gólem zajistil hostům výhru 5:3.

 

AUTOR: Jaroslav Kysela 

 

 



Sestavy


TJ Sokol Sazená
J. Zíma [-] - J. Podracký [-] , K. Hlaváček [-] , Z. Dunko [-] , T. Vosmík [-] - P. Jansa [-] , Z. Karhan [-] (79. M. Cakl [-] ) , V. Šimáček [-] (46. P. Kalina [-] ) , O. Vosmík [-] - A. Knoflíček [-] , P. Knoflíček [-] (68. J. Cakl [-] ) -

TJ Sokol Jeviněves
J. Kysela [-] - D. Velický [-] , M. Paul [-] , M. Rozsypal [-] , P. Macák [-] - P. Kindl [-] (63. M. Malý [-] ) , J. Broft [-] , P. Duchoslav [-] , M. Schoř [-] - J. Kokšal [-] , M. Janovský [-] (56. P. Novotný [-] ) -

ŽK: 69. Z. Dunko - 3. P. Kindl , 65. P. Macák .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: ŠTOLBA Martin - FORMÁNEK Jiří (N), KYSELA Jaroslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.