Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.04.2017 16:30

15.kolo, Středočeský | Mělník | III. třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

6.0

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

3.0

Zázemí

--

Jeviněves se rozjížděla pomalu, nakonec ale Střezivojice přehrála


Branky


42. J. Kokšal , 45. J. Fiebinger (vl.) , 72. M. Paul
0

V krásném téměř letním počasí Jeviněves poprvé na jaře hrající doma přivítala hosty ze Střezivojic, kteří je v podzimním utkání doma dokázali na pokutové kopy porazit...

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

 Hřiště už bylo na začátek dubna vyschlé a tvrdé a možná právě počasí bylo důvodem, proč Jeviněvští zpočátku vypadali spíše na to, že přišli na hřiště sbírat sedmikrásky. Prvních 20 minut se hrálo spíše pod taktovkou hostů, kteří byli pohyblivější a rychlejší, sbírali odražené míče a tlačili se do zakončení. To se jim však mnohokrát nepodařilo, zůstalo tak jen u rány z trestného kopu a následné dorážky když brankář neudržel míč v rukavicích. Pak ještě Pavel Macák odklízel míč před prázdnou bránou při nedůrazu v domácí obraně.

Poté se ale Jeviněves osmělila a začala se dostávat do šancí, Jirka Kokšál nejprve dvakrát hlavou zblízka nedokázal protlačit míč do branky, aby pak skluzem před dotírajícím obráncem dotlačil do branky míč, který tam nasměroval Honza Broft po překonání hostujícího dobře chytajícího brankáře. 1:0. Druhý gól pak přidal Honza Broft přímo z rohového kopu, když svou úlohu nesplnili hráči hostí na přední tyči.  

 

Ve druhé půli si Jeviněves převahu udržela a po závaru před brankou hostí Marek Paul prostřelil zblízka brankáře a pečetil na 3:0 pro domácí. A tak ač Plzeň mění trenéry i když vévodí ligové tabulce, v Jeviněvsi se trenér drží a týrá své svěřence jak se mu zlíbí. Běda mužstvům, kterým trenér vládne!

 

AUTOR: Jaroslav Kysela 



Sestavy


TJ Sokol Jeviněves
J. Kysela [-] - M. Janovský [-] , M. Paul [-] , D. Velický [-] , P. Macák [-] - J. Broft [-] , P. Kindl [-] - J. Kokšal [-] , P. Duchoslav [-] , P. Novotný [-] , J. Šelicha [-] -

Střezivojice
P. Jírec [-] - L. Líman [-] , V. Štamfest [-] , P. Puchmertl [-] - J. Fiebinger [-] , J. Štamfest [-] - J. Novák [-] (31. E. Lána [-] ) - P. Tomsa [-] , T. Kuzmeniuk [-] , M. Krejčík [-] (46. V. Líman [-] ) , M. Štefan [-] (46. R. Žižka [-] )

ŽK: 58. M. Janovský , 66. P. Macák , 77. P. Kindl - 87. P. Tomsa .
Počet diváků: 55. Rozhodčí: Dvořák Martin - EDER Oldřich, OBRAJTR Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.