1:2
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.05.2015 16:30

23.kolo, Moravskoslezský | 1.A třída sk. B, 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Stonava vyhrála na hřišti mužstva Sedliště


Branky


0

V sobotu se utkal domácí tým TJ BDSTAV Sedliště s týmem SK Stonava. Do sestavy Stonavy se již vrátili uzdravený Frait, Juroszek, Hromada a Škuláň a na hře stonavského mužstva to bylo znát a Stonavští si tak odvezli domů zasloužené vítězství 1:2 po brankách Kisela a Juroszka. Za domácí se prosadil střelec Krejčok.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V sestavě hostů ze Stonavy se v sobotu v Sedlišti objevili již uzdravený Frait, Juroszek, Hromada, Škuláň a na hře celého mužstva se to od začátku utkání projevilo. Hra mužstva byla kompaktní a plynulá od samého úvodu zápasu. Hosté jsme víc míč na svých kopačkách a vypracovali si dost šancí na to, aby v Sedlišti získali všechny tři body. Zaslouženého vedení se hosté ujali již v 8. minutě, když po závaru v šestnácte Frait přiklepl míč naběhnutému Kiselovi a ten uklidil míč do sítě - 1:0. Chvíli před první brankou zahodil ještě tutovku Frait, když se řítil sám na gólmana a neuspěl. Hosté měli hodně navrch, dařila se jim kombinace ve středu hřiště Juroszkovi i Kiselovi, ti neměli problém přejít přes dva hráče domácího týmu. Domácí tým však měl také šance, hrozil spíš jen ze standartek.

Hosté hráli opravdu dobře i ve druhém poločase, moc se nezatahovali a snažili se hrát aktivně a pojistit utkání druhou brankou. Hostům se dařili úniky po stranách a vytvářeli si šance jednu za druhou. Opět se řítil Frait sám na gólmana a opět neuspěl, neměl svůj den. Další šance neproměnil ani agilní Hromada, taktéž Macko, až v 66. minutě vzal vše na sebe do té chvíle asi nejlepší hráč na hřišti hostující Filip Juroszek. Dostal přihrávku od Kisela a běžel s míčem na bránu, poradil si famózně s obráncem jeden na jednoho a vybíhajícímu gólmanovi nasadil jesličky - 2:0. Soupeř vsadil vše na útok, ale stačil už jen korigovat stav utkání na 2:1 zásluhou střelce Krejčoka. Stonavští tak v Sedlišti uspěli a domů si odvezli tři body za zasloužené vítězství 1:2.



Ohlasy k zápasu



SK Stonava
Josef Čermák - trenér hostujícího týmu: „V sobotu jsme zajížděli k mistrovskému utkání do Sedliště. Kádr byl kompletní, tak se od nás očekávalo, že k utkání přistoupíme, jak se patří a odvezeme si nějaký ten bod. V sestavě se objevili již uzdravený Frait, Juroszek, Hromada, Škuláň a na hře celého mužstva se to od začátku utkání projevilo. Hra mužstva byla kompaktní a plynulá od samého úvodu zápasu. Měli jsme víc míč na svých kopačkách a vypracovali si dost šancí na to, abychom zde uspěli. Vedení jsme se ujali již v 8. minutě, když po závaru v šestnácte Frait přiklepl míč naběhnutému Kiselovi a ten uklidil míč do sítě. Stav utkání 1:0 a to musím říct, že chvíli před první brankou zahodil tutovku Frait, když se řítil sám na gólmana a neuspěl. Měli jsme hodně navrch, dařila se kombinace ve středu hřiště Juroszkovi i Kiselovi, ti neměli problém přejít přes dva hráče. Soupeř měl také šance, hrozil spíš jen ze standartek. Asi byli trošku zaskočeni tím, co jsme předváděli, protože moc dobře věděli, že nám poslední dvě utkání nevyšla a mysleli si, že na mužstvo padla deka. Hráli jsme opravdu dobře i ve druhém poločase, moc jsme se nezatahovali a snažili se hrát aktivně a pojistit utkání druhou brankou. Dařily se nám úniky po stranách a vytvářeli si šance jednu za druhou. Opět se řítil Frait sám na gólmana a opět neuspěl, neměl svůj den. Další šance neproměnil ani agilní Hromada, taktéž Macko, až v 66. minutě vzal vše na sebe do té chvíle asi nejlepší hráč na hřišti Filip Juroszek. Dostal přihrávku od Kisela a běžel s míčem na bránu, poradil si famózně s obráncem jeden na jednoho a vybíhajícímu gólmanovi nasadil jesličky. Stav utkání 2:0. Soupeř vsadil vše na útok, ale stačil už jen korigovat stav utkání na 2:1. Zasloužená výhra celého mužstva.“



Sestavy



SK Stonava
M. Tvardík [-] - K. Sochora [-] , M. Škuláň [-] (46. T. Feber [-] ) , M. Aniol [-] , O. Hančin [-] - M. Macko [-] , I. Kisel [-] , F. Juroszek [-] , A. Kluz [-] - K. Hromada [-] (88. T. Zachata [-] ) , J. Frait [-] (81. M. Szwed [-] )

ŽK: 12. J. Frait .
Hráči zápasu: F. Juroszek .
Místo: Sedliště.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.