4:1
(1:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.06.2017 17:00

30.kolo, Středočeský | Mělník | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Mšeno otočilo zápas s Vysokou


Branky


0

Přestože hosté z Vysoké začali zápas lépe, z vítězství se nakonec radovalo domácí Mšeno. Jeho hráči tak výhrou podtrhli další povedenou sezónu a konečné 4. místo v tabulce.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hakl odpovídá na Pražákovu trefu

Zápas, ve kterém šlo už pouze o čest a o žízeň před rozlučkou, se odehrál ve Mšeně. Domácí k němu nastoupili bez nejlepšího střelce soutěže Guttenberga ml., naopak v hostující sestavě nechyběl nebezpečný Gabčo. A právě on se postaral o první branku utkání, když svou přihrávkou vybídl ke skórování útočného parťáka Pražáka. 0:1. Domácí tým se však brzy postral o vyrovnání - sudí Eder v jeho prospěch nařídil penaltu a Hakl byl nekompromisní. 1:1. Do konce první půle se hrál poměrně bezstarostný fotbal se šancemi na obou stranách, veteráni v obou brankách si ale vedli skvěle a nedovolili střelcům další přesné zásahy.

Po změně stran střílejí už jen domácí

Po změně stran se zdálo, že větší vůli po vítězství mají domácí fotbalisté. Ti si vytvořili proti uvadajícím hostům znatelnou převahu, kterou dokázali vyjádřit i gólově. Nejprve v 61. minutě strhl vedení na stranu Mšena Hakl a o čtyři minuty později náskok pojistil D. Kolumpek. V 65. minutě tak bylo skóre rázem 3:1. Také Vysoká i nadále zkoušela pozornost domácí obrany, ta ale obstála, a tak se výsledkové drama nekonalo. Naopak, v 76. minutě dal konečnou podobu výsledku Stejskal, který upravil na 4:1. Mšeno tak na domácím hřišti potvrdilo roli favorita a ukázalo, že mu 4. místo v tabulce patří právem. Vysoká končí na 9. místě.

 



Ohlasy k zápasu


SK Mšeno
Jiří Guttenberg - trenér: Bez 3 hráčů základní sestavy (Guttenberg ml., Valenta, Kolumpek R.) jsme v posledním utkání sezóny přivítali na domácím hřišti tým Vysoké. V první půli s nami hosté ještě dokázali držet krok a dokonce se dostali do vedení, ve druhé půli jsme převzali iniciativu a hra se odehrávala především na polovině hostů.




Sestavy


SK Mšeno
D. Hnízdil [-] - J. Matúšek [-] (60. J. Tyle [-] ) , D. Kolumpek [-] , M. Zeman [-] , M. Wasyliw [-] , F. Hakl [-] (76. M. Zajíc [-] ) , M. Stejskal [-] , O. Šledr [-] (79. M. Demen [-] ) , O. Kolumpek [-] , J. Zabilanský [-] , M. Gregor [-]

FK Vysoká
S. Hamáček [-] - R. Finkous [-] , M. Pražák [-] , P. Malák [-] , J. Gabčo [-] , T. Holub [-] , T. Prejsa [-] , T. Vágner [-] (66. Z. Vágner [-] ) , J. Douděra [-] , M. Štolba [-] , M. Kopecký [-]

ŽK: 31. M. Stejskal - 26. T. Prejsa , 83. J. Gabčo .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: EDER Oldřich - ZABILANSKÝ Jiří (N), ŘÍZEK Václav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.