Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.06.2017 17:00

29.kolo, Středočeský | Mělník | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vehlovice si na závěr udělaly radost


Branky


33. P. Brůža (p.) , 45. D. Kiš - 5. I. Přáda , 10. V. Přáda , 15. M. Sochůrek , 70. J. Vališ , 80. D. Chorvát , 89. D. Chorvát
0

Parádní výkon okořeněný vysokou výhrou předvedli v předposledním kole fotbalisté Vehlovic. Ti si tak alespoň trochu spravili chuť po nepovedené sezóně. Domácí naopak v nekompletní sestavě nebyli schopni konkurovat.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí reagují na bleskový nástup soupeře

Oslabené sestavy na obou stranách se představily v zápase, který už o ničem nerozhodoval - domácí mají zajištěn klidný střed tabulky a hosté putují do III. třídy. Vstup do zápasu patřil překvapivě hostům, kteří se také již v 5. minutě dostali do rychlého vedení. Ivo Přáda napřáhnul a přízemní střelou překonal brankáře Knížeho. Domácí se nemohli dostat do zápasu a v 10. minutě už prohrávali o dvě branky. Autorem gólu byl opět Přáda, tentokrát však Vladan, který se pro změnu trefil k druhé tyči. 0:2. Hororový úvod domácích pokračoval a v 15. minutě ho po úniku z pravé strany završil Sochůrek. 0:3. Teprve poté se fotbalisté Horních Beřkovic zkonsolidovali a začali ohrožovat Brejšovu branku. Ten sice odolával, ve 33. minutě už ale bylo sníženo. Feigl lehce zatáhl za rameno pronikajícího útočníka domácích a kopala se penalta, kterou proměnil Brůža. 1:3. Těsně před poločasem se pak Horní Beřkovice dostaly na dostřel, když Brejša vyrazil střelu pouze k domácímu Kišovi. 2:3.

Vehlovice potvrzují svou vysokou výhru

Hosté v přestávce přeskupili řady a snažili se odrazit snahu soupeře o vyrovnání. Domácí byli sice i nadále aktivnější, přes spolehlivou obranu Vehlovic se ale nedokázali prosadit, a tak většina akcí končila rohovým kopem, autovým vhazováním nebo spolehlivým zákrokem Brejši. V 70. minutě pak hosté zvýšili svůj náskok, když se dostali do úniku, Zpěvák sám před brankářem ještě posunul Vališovi, a ten neměl problém se zasunutím do prázdné brány. 2:4. Zdálo se, že tato branka zlomila odpor Horních Beřkovic a hosté pojistili svou výhru. Nejprve Chorvát pronikl z levé strany a zamířil přesně a následně stejný hráč místo centru z přímého kopu zvolil střelu a trefil přesně bližší šibenici. Hosté si tak osladili konec sezóny výhrou 2:6.

 



Ohlasy k zápasu



TJ Liaz Vehlovice
Pavel Kroužecký - sekretář: Myslím si, že tentokrát jsme vyhráli zaslouženě, protože oběma týmům chybělo několik hráčů, a tak se nikdo nemůže vymlouvat, že byl oslaben. Akorát je zajímavé, že od chvíle, kdy už máme jistý sestup, tak hrajeme docela obstojně a střílíme i branky - viz minulý zápas v Libiši.



Sestavy


Horní Beřkovice
- V. Kníže [-] , J. Rybář [-] (16. J. Husar [-] ) , J. Polák [-] , L. Polák [-] , V. Doležal [-] , J. Cinybulk [-] , L. Bryslivec [-] , J. Mikula [-] , P. Brůža [-] , J. Polák [-] , D. Kiš [-]

TJ Liaz Vehlovice
J. Brejša [-] - J. Novák [-] , J. Najman [-] - L. Feigl [-] , M. Novák [-] (88. P. Vihan [-] ) , V. Přáda [-] , I. Přáda [-] , D. Chorvát [-] - M. Sochůrek [-] , J. Vališ [-] , P. Zpěvák [-] -

ŽK: 63. J. Vališ .
Počet diváků: 90. Rozhodčí: BLAHOUT Jiří - KORTANOVÁ Marie, DRIML Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.