3:0
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.06.2017 17:00

29.kolo, Středočeský | Mělník | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Vojkovicím chybí poslední krok k postupu!


Branky


0

Bez sebemenších pochybností zvládli předposlední krůček za postupem fotbalisté Vojkovic. Hosté přijeli v oslabené sestavě a navíc museli už do poločasu dvakrát nuceně střídat. Jejich brankář Bricín si tak pořádně zachytal.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Výborný vstup Vojkovic znamená rychlé vedení

Těžký úkol čekal poslepovanou lobkovickou sestavu na hřišti lídra tabulky. Hosté chtěli vycházet ze zabezpečené obrany, domácím Vojkovicím se ale podařil nejlepší možný vstup do zápasu - hosté byli již ve 2. minutě na hranici velkého vápna nedůrazní, míč se dostal k nehlídanému Prachařovi, a ten rozvlnil síť. 1:0. Domácí poté zcela ovládli střed hřiště a krátkými přihrávkami nepouštěli hosty k míči. O vzruch se tak postarala až situace z 27. minuty, kdy musel s rozseknutým obočím po srážce s domácím Stuchlým ze hry odstoupit hostující Šiler. Domácí po této nepříjemné události i nadále kombinovali, a protože hosté nebyli ve své snaze o brejky přesní, další šance nepřicházely. Další nepříjemná scéna se odehrála ve 40. minutě, kdy byl loktem do obličeje zasažen hostující Hejsek, hra ale pokračovala a domácí z následné akce zásluhou Plicky zvýšili náskok. 2:0. Tato situace vyvolala bouři (zřejmě oprávněné) nevole mezi hostujícími hráči, s verdiktem se ale už nic udělat nedalo, a tak poločas po vystřídání zkrvaveného Hejska skončil za stavu 2:0.

 

Domácí v klidu kombinují, naráží ale na Bricína

Druhá půle už byla ve znamení výrazné převahy Vojkovic - domácí i nadále kombinovali a tentokrát si i vytvářeli velké šance. Lobkovičtí se snažili, jejich útoky ale brzdila spousta nepřesností, a tak byl hlavní postavou v jejich týmu brankář Bricín, který zlikvidoval množství šancí a pokořen byl pouze jednou. Postaral se o to již ve 48. minutě přesným zakončením Juklíček. Ve zbytku zápasu ale domácí útočníci nenašli na brankáře Lobkovic recept, a tak utkání skončilo výsledkem 3:0.



Ohlasy k zápasu



FC Lobkovice
Tomáš Přibík - vedoucí mužstva: Jak už je u nás v jarní části sezony smutným zvykem, zase jsme museli kvůli velkému počtu omluvenek povolat několik ostřílených borců z našeho B-týmu. Do utkání jsme chtěli jít opatrněji a vyčkávat na protiútoky. Jenže domácí měli famózní nástup a již ve druhé minutě jsme prohrávali. Do druhé půle jsme nastupovali s tím, že zkusíme domácí aspoň potrápit, což se nám nedařilo a naopak domácí opět posouvali míč mezi svými hráči a pro nás se začalo jednat spíše o kondiční trénink než o fotbal.



Sestavy


SK Vojkovice
P. Heimrath [-] - J. Juklíček [-] , M. Tetiva [-] , P. Král [-] , M. Priatka [-] , M. Mára [-] , L. Plicka [-] , K. Temiak [-] (13. J. Stuchlý [-] ) , K. Pražák [-] , M. Prachař [-] , T. Jonák [-] (75. J. Linhart [-] )

FC Lobkovice
M. Bricín [-] - R. Horký [-] , J. Bauer [-] , J. Hejsek [-] (44. R. Hlaváček [-] ) , L. Frýzek [-] , R. Šiler [-] (27. J. Pipošiar [-] ) , T. Fingerhut [-] , O. Venglař [-] , M. Bubník [-] , V. Šeda [-] , D. Hynek [-]

ŽK: 22. M. Tetiva , 64. T. Jonák - 33. M. Bubník , 42. R. Horký , 57. D. Hynek , 75. J. Bauer .
Počet diváků: 76. Rozhodčí: BRAUNŠVEIG Vojtěch - ŠTOLBA Martin, RŮŽIČKA Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.