3:1
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.06.2017 10:45

28.kolo, Středočeský | Mělník | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dolní Beřkovice jsou po prohře v Hoříně stále ohroženy sestupem


Branky


0

Důležité body v boji o záchranu nedokázali ze hřiště Hořína přivézt hostující fotbalisté Dolních Beřkovic. Stav byl dlouho bezbrankový, zřejmě rozhodující moment ale přišel v 50. minutě, kdy domácí vstřelili branku a navíc musel být střídán hostující brankář Karda.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas končí bez branek

Prestižní zápas pro Hořín a veledůležitý pro Dolní Beřkovice - to bylo fotbalové menu v sobotním dopoledni. První poločas ale velkou fotbalovou parádu nepřinesl. Pro hosty bylo zaděláno na problém již od 10. minuty zápasu, kdy se zranil brankář Karda a v utkání pokračoval jen se sebezapřením. Velké šance se nerodily ani na jedné straně. V týmu hostů se snažili být nebezpeční Těmín se Žižkou, jejich spolupráce ale na kompletní obranu Hořína nestačila. Na druhé straně se domácí dožadovali odpískání pokutového kopu po zákroku na Žídka, sudí Braunšveig byl ale neoblomný, A protože domácím překazil několik průnikových přihrávek výborným vyběhnutím brankář Karda, šlo se do kabin za nerozhodného stavu 0:0.

 

Žídek dvěma góly rozhoduje zápas

Hosté bojující o záchranu v první půli vůbec nenaplňovali očekávání svého trenéra - a tak se z kabiny Dolních Beřkovic v poločasové přestávce linul pořádný hluk. Nic ale nebylo platné a hra hostí se po změně stran nezlepšila - a naopak, Beřkovičtí museli brzy začít dotahovat náskok soupeře. V 50. minutě se totiž po rychlém protiútoku objevil na středu vápna úplně volný Žídek a zamířil přesně. 1:0. Po této brance musel Karda vystřídat a jeho místo v brance zaujmul urostlý Chabada. Hostující trenér Štěpánek si mohl plíce vykřičet, jeho svěřenci ale působili mdlým dojmem. V 73. minutě ale bylo vyrovnáno, když Patera první centr minul, míč se ale na jeho hlavu snesl i podruhé a hosté mohli slavit. 1:1. Radost jim ale dlouho nevydržela - o čtyři minuty později strhl vedení zpět na domácí stranu Žídek, a když střídající O. Kettner v nastavení přidal pojistku, mohli domácí slavit výhru 3:1.

 



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Dolní Beřkovice
Petr Štěpánek - trenér: Přijeli jsme pro nás existenční zápas odchodit, jsem strašně zklamaný z našeho přístupu. Posledních několik zápasů nám nefunguje vůbec obrana a my na každý gól, který dáme, potřebujeme strašně moc šancí. Psal jsem už několikrát, že fotbal se ve dvou hráčích hrát nedá. Takhle se o záchranu nehraje. Bohužel už nemáme záchranu ve vlastních rukou. K tomu máme v posledních dvou kolech asi nejlepší dva týmy, jaké v soutěži jsou. Musíme udělat změny, dát do toho vše, co je v nás a o záchranu zabojovat, pokud vůbec tohle mužstvo zabojovat dokáže.



Sestavy


AFK Hořín
T. Landsman [-] - M. Holoubek [-] , J. Liška [-] , F. Pastir [-] (46. P. Machek [-] ) , D. Vermach [-] - Z. Cífka [-] (87. J. Kettner [-] ) , A. Finkous [-] , Š. Žemlička [-] , P. Landsman [-] - V. Žídek [-] , R. Polanský [-] (80. O. Kettner [-] )

TJ Sokol Dolní Beřkovice
T. Karda [-] (51. P. Patera [-] ) - M. Minář [-] - P. Aubrecht [-] (74. J. Khorel [-] ) , D. Fibich [-] , J. Žižka [-] , J. Kaňka [-] , J. Těmín [-] , L. Minář [-] , M. Březina [-] , J. Chabada [-] , R. Kaňka [-]

ŽK: 45. J. Chabada , 85. D. Fibich , 90. J. Khorel .
Počet diváků: 67. Rozhodčí: BRAUNŠVEIG Vojtěch - HORVÁT Jiří, ŠNÝDR Miroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.