M. Hanko 90.
1:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.05.2015 16:30

23.kolo, Moravskoslezský | 1.A třída sk. B, 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Michal Hanko gólem v poslední minutě zajistil Veřovicím tři body


Branky


90. M. Hanko
0

Ve 23. kole 1. A třídy skupiny B se střetly Veřovice doma s Bystřicí. Toto utkání rozhodla jediná branka utkání, kterou zaznamenalo domácí mužstvo díky útočníka Michala Hanka, který zajistil svým gólem v 90. minutě domácím Veřovicím tři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí chtěli v tomto utkání získat tři body, aby je potvrdili z minulého utkání. Začátek utkání tomu ale moc nenasvědčoval. Byl hodně opatrný a na hřišti bylo k vidění hodně nepřesnosti. Ve 14. minutě dostali domácí po faulu zahrávat přímý kop, ale domácí hráč nastřelil pouze zeď. Ve 29. minutě měl dobrou možnost domácí Hanko, ale gólman hostu byl po jeho střele připraven a střelu zneškodnil. Hosté mohli jít do vedení ve 45. minutě, kdy zahrávali rohový kop ale ke štěstí domácích a ke smůle hostů míč nikdo netečoval do branky.

Druhá půle již byla ze strany domácích úplně jiná. Hned na začátku měl obrovskou možnost Hanko, ale po přesné přihrávce Satka bránu minul. Hned poté mohli hosté jit do vedení ale hostujícího útočníka úplně osamoceného v šestnácte domácích brankář Sypták vychytal. Hosté mohli jít do vedení v 58. minutě, kdy zase vytáhl Sypták svůj zákrok a míč dostal do bezpečí. Na druhé straně měl možnost v 72. minutě Hanko, ale gólman hostů jeho pokus zneškodnil a držel naděje hostů na bodový zisk. V samotném závěru se přítomní aktéři sobotního utkání ve Veřovicích dočkali branky, kterou v 90. minutě po centru z pravé strany Knybela vstřelil, domácí Hanko. V posledních vteřinách ještě zahrozili hosté, ale vyrovnat se jim nepodařilo. Takže pro domácí dobré tři body zůstaly doma a pro hosty smolné utkání jelikož inkasovat v poslední minutě utkání vždy zamrzí.



Sestavy


AFC Veřovice
J. Sypták [-] - R. Knybel [-] , M. Černoch [-] , M. Adamec [-] , M. Matúš [-] - L. Pítr [-] (80. T. Tyč [-] ) , R. Košelík [-] , J. Valošek [-] , D. Hrivňák [-] (66. M. Fojtík [-] ) - M. Hanko [-] , M. Satek [-]

TJ Bystřice
J. Galusík [-] - M. Samek [-] , V. Klár [-] , P. Placzek [-] , M. Teofil [-] - J. Čmiel [-] , L. Kantor [-] , M. Sniegoň [-] , F. Buryan [-] - E. Szmek [-] , J. Opluštil [-]

ŽK: 45. M. Černoch .
Hráči zápasu: M. Hanko - M. Samek .
Místo: Veřovice.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.