3:2p.
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.05.2017 17:00

26.kolo, Středočeský | Mělník | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dohnal v poslední minutě zachránil Počaplům remízu


Branky


0

Už to vypadalo, že hostující Horní Beřkovice dokážou navázat na minulou vybojovanou výhru proti Všestudům, když do osudu utkání vstoupil domácí Dohnal a zařídil konečnou remízu 2:2. Psychické pohody pak Počaply využily i při penaltách.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Lepší vstup do zápasu mají hosté

Zajímavé utkání se dalo očekávat v Horních Počaplech, kam zavítali hosté z Horních Beřkovic. Ti do zápasu mohli jít s klidem - v minulém kole se jim totiž podařilo doslova vybojovat výhru nad silnými Všestudy. A i úvod tohoto zápasu se hostům podařil na výbornou. Po standardní situaci se totiž v 10. minutě dostal míč až ke kapitánovi hostů J. Polákovi, který překonal brankáře Šmejkala. 0:1. Domácí dlouho nemohli nalézt na tuto branku odpověď, až přišla 41. minuta a branka z kopačky Jaroslava Trubičky. Tento střelec v posledních kolech začíná naplňovat naděje, které do něj domácí fanoušci vkládali, a tentokrát zařídil poločasovou remízu 1:1.

Počaply vyrovnávají sporným gólem v poslední minutě

Také vstup do druhé půle vyšel lépe hostům a opět jim trvalo 10 minut, než rozvlnili síť. V 55. minutě se o to postaral další spíše defenzivní hráč - krajní bek Mikula. 1:2. Od této chvíle vše nasvědčovalo tomu, že by si Horní Beřkovice mohly připsat druhou výhru v řadě. Jejich obrana si totiž počínala dobře a zezadu vše jistil precizní brankář Neugebauer. V první minutě nastavení však bylo vše jinak. Míč se totiž dostal k domácímu Dohnalovi, a ten jej vyslal na branku. Míč se ochomýtal v okolí brankové čáry a pomezní rozhodčí Růžička signalizoval k velké nevoli hostí, že míč už byl v brance. Veškeré protesty byly marné, a tak se šlo do penalt. V nich byli úspěšnější v psychické výhodě kopající domácí, a tak berou dva body.



Ohlasy k zápasu



Horní Beřkovice
Lukáš Polák - útočník: Byli jsme kousek od výhry, ale přišel zásah odněkud, kde s tím nic neuděláte. Chtěl bych poděkovat všem klukům za to, jak makali, trenérům za to, jak nás motivovali a jak se říká... jestli boží mlýny melou, tak se to nám a hlavně jim vrátí. My spíme klidně, jestli pan Růžička spí klidně, to už nám může říct jen on.



Sestavy


TJ Sokol Horní Počaply
M. Šmejkal [-] - M. Hanuš [-] , J. Vokoun [-] , D. Slezák [-] , R. Martinec [-] - B. Fikart [-] , S. Grohman [-] , J. Trubička [-] , P. Šuta [-] (72. P. Švihovec [-] ) - P. Dohnal [-] , J. Žídek [-]

Horní Beřkovice
J. Neugebauer [-] - L. Bryslivec [-] , T. Novák [-] , M. Němec [-] (51. D. Kiš [-] ) , O. Brůža [-] , L. Polák [-] , V. Doležal [-] , J. Mikula [-] , P. Brůža [-] , J. Polák [-] , J. Buřil [-] (60. J. Sankot [-] )

ŽK: 59. P. Dohnal , 61. P. Šuta - 28. P. Brůža , 59. J. Buřil .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: DRIML Petr - RŮŽIČKA Jiří, BLAHOUT Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.