Blahut z penalty vystřelil Lobkovicím výhru


Branky


46. J. Blahut (p.)
0

Jedinou branku z penalty přineslo utkání 26. kola v Lobkovicích. Domácí tak již podruhé za sebou zvítězili nejtěsnějším možným rozdílem 1:0. Úspěšným střelcem byl navrátilec do sestavy Blahut.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vehlovice odolávají a drží remízu

Jedenáct statečných dorazilo k zápasu z Vehlovic a muselo se postavit domácím, do jejichž sestavy se pomalu vrací marodi - tentokrát obávaný útočník Blahut. Od prvních minut byli s míčem aktivnější fotbalisté domácích Lobkovic, finální fáze jim ale vázla, a tak z toho nebylo pro Brejšovu branku žádné extrémní ohrožení. Hosté nezůstávali zpět a z obrany vyráželi k rychlým brejkům, které často vypadaly velmi nebezpečně. Ani jim se ale v zakončení nedařilo. Větší aktivita domácím nevydržela po celý poločas, hra se začala vyrovnávat a žádný z celků si nedokázal vytvořit větší převahu. Náznaky šancí se objevovaly na obou stranách, avšak bez využití, a tak se do kabin šlo za nerozhodného stavu 0:0.

 

Proměněná penalta dává výsledku konečnou podobu

Domácí chtěli vyjít z utkání proti poslednímu týmu tabulky vítězně, a tak se pokusili rozhodnout hned v úvodu druhé půle. A to se podařilo dokonale! Hned z první akce po změně stran se do vápna soupeře rozběhl záložník domácích Hejsek, prošel obranou a rázem byl sám před brankářem. Na toho zkusil kličku a dostal se do kleští brankáře s vracejícím se stoperem. Sudí Blahout neváhal a nařídil penaltu, se kterou si věděl rady Blahut. 1:0. Od této chvíle se hrál vyrovnaný fotbal, ve kterém se role oproti prvnímu poločasu trochu obrátili - tvořit nyní museli hosté z Vehlovic a domácí tým čekal na možnosti rychlých brejků. Rozhodnout ze svých úniků mohli Horký a také střídající Fingerhut, ani jeden však neproměnil, a tak se museli domácí o výsledek strachovat až do konce. Ani hostující příležitosti však úspěchem neskončily, a Lobkovice tak mohly slavit nejtěsnější výhru 1:0.



Ohlasy k zápasu


FC Lobkovice
Tomáš Přibík - vedoucí mužstva: Do utkání jsme nastupovali s vědomím, že pokud chceme klidněji dýchat, musíme zopakovat výkon z minulého týdne a naplno bodovat. Což některé hráče možná svazovalo. Hosté i přes postavení v tabulce ukázali, že fotbal hrát umí a chtějí se jím bavit. Jak jsem říkal už na podzim po utkání na hřišti soupeře, kdyby tento tým nesrážely časté absence a nucené změny v sestavě, byl by tým v tabulce úplně někde jinde než je.

TJ Liaz Vehlovice
Pavel Kroužecký - sekretář: Myslím si, že tentokrát za výkon, který naši hráči předvedli, jsme si alespoň bod zasloužili. Ale když nedáme branku, tak těžko můžeme něco uhrát.



Sestavy


FC Lobkovice
R. Heinrich [-] - J. Blahut [-] (70. T. Fingerhut [-] ) , R. Horký [-] (79. L. Weishäupl [-] ) , J. Hejsek [-] , L. Frýzek [-] , M. Štěpán [-] (90. J. Pipošiar [-] ) , J. Slovák [-] , O. Venglař [-] , M. Melich [-] , V. Šeda [-] , D. Hynek [-]

TJ Liaz Vehlovice
J. Brejša [-] - J. Mašek [-] , J. Novák [-] , V. Štauber [-] , J. Najman [-] - D. Chorvát [-] , V. Přáda [-] , I. Přáda [-] , M. Novák [-] - L. Feigl [-] , J. Vališ [-]

ŽK: 54. M. Melich , 60. J. Blahut , 89. L. Weishäupl - 22. L. Feigl , 88. J. Novák .
Počet diváků: 46. Rozhodčí: BLAHOUT Jiří - DRIML Petr, ŠULC Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.