Všestudy ztrácí první jarní body!


Branky


1

Až desátý tým dokázal v jarní části sezóny obrat o body všestudskou Viktorii! Podařilo se to Horním Beřkovicím, které tak ještě více zamotaly souboj o první místo tabulky a samy se drží na 5. místě.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí jdou díky výbornému začátku do vedení

Další důležitý zápas čekal na fotblisty Všestud, kteří si chtěli napravit reputaci po minulém nepovedeném domácím vystoupení proti posledním Vehlovicím. Ani vstup do tohoto zápasu se jim ale nepodařil podle představ - již v 9. minutě totiž vyslal dlouhý pas vpřed Mikula, domácí obrana ho nedokázala odvrátit a T. Novák ve své šanci trefil přesně na zadní tyč. 1:0. Hosté se snažili kombinovat, jejich hře ale scházela přesnost zejména ve finální fázi útoků. Domácí tak mohli své vedení dokonce navýšit, Lorenc ale předvedl famózní zákrok proti Polákovi a další gól ve své brance nepřipustil. V závěru poločasu už se Všestudy začaly zlepšovat a ve 40. minutě přišlo vyrovnání z kopačky Růněho. Po první půli tak byl stav vyrovnaný. 1:1.

 

Velký tlak Všestud vyrovnání nepřináší

Zdálo se, že se hra Všestud zlepšuje, začátek druhé půle ale přinesl pravý opak - již ve 47. minutě se do šance prodral L. Polák a zakončil míč přesně do šibenice. 2:1. Teprve poté zapnuli hosté na plné obrátky a vytvořili si místy až drtivý tlak. Jejich koncovka však byla žalostná. Nejprve se neujala šance Matějčka a o chvíli později už to vypadalo, že bude vyrovnáno, když měl Loškoski před sebou odkrytou bránu. Tam se však na poslední chvíli zjevil jeden z domácích bránících hráčů a dokázal míč zabránit v cestě do branky. Tlak Všestud dále sílil a domácí jen s vypětím sil blokovali všechny pokusy. Několikrát se jim podařilo vyhlavičkovat míč mířící do branky. Struhující zápas gradoval a po jednom z rohových kopů mohl vyrovnat hostující brankář Lorenc, jeho hlavička byla ale rovněž zastavena. V úplném závěru mířili domácí na prázdnou branku Všestud, a to, že netrefili, už je mrzet nemuselo. Horní Beřkovice ve vynikajícím zápase vybojovaly výhru 2:1.



Ohlasy k zápasu


Horní Beřkovice
Lukáš Polák - útočník: Většinou nám nevychází začátky poločasů, teď to bylo obráceně. V prvním poločase nám dost pomohly Všestudy, kdy kazily rozehrávku a z toho jsme dali i gól. Pohybem jsme byli aktivnější, ale bohužel jsme do poločasu inkasovali. Druhý poločas jsme dali rychle gól a pak už hrály jen Všestudy a my jezdili po zadku. Nutno dodat, že jsme měli i velké štěstí, když jsme třikrát vyhlavičkovávali míč z brány a podržel nás i skvělými zákroky gólman. Řekl bych, že utkání se muselo líbit divákům, nasazení a kvalita tam určitě byla od obou týmů.

SK Viktoria Všestudy
Ivo Lorenc - brankář: Vyhrálo šťastnější mužstvo, které se obětovalo. My bohužel vyhořeli na koncovce, to se někdy stává. Mrzí mě jen to, že odflákneme první půlku a pak doháníme skóre, když si necháme dát gól. Teď se musíme připravit na těžké utkání, kdy čekáme silnou Pšovku.



Sestavy


Horní Beřkovice
V. Kníže [-] (46. J. Neugebauer [-] ) - L. Bryslivec [-] , T. Novák [-] (90. J. Cinybulk [-] ) , M. Němec [-] , O. Brůža [-] , L. Polák [-] , V. Doležal [-] , J. Mikula [-] , P. Brůža [-] , J. Polák [-] , J. Buřil [-]

SK Viktoria Všestudy
I. Lorenc [-] - R. Samek [-] , P. Vlk [-] (63. M. Faigl [-] ) , M. Růně [-] , M. Rada [-] - M. Hakl [-] , A. Loškoski [-] , K. Závacký [-] - F. Janíček [-] , J. Matějček [-] (77. M. Švancara [-] ) , V. Podivínský [-]

ŽK: 60. L. Bryslivec - 79. M. Rada , 79. A. Loškoski .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Hamšík Michal - HAMPL Miroslav, KORTANOVÁ Marie.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
14. 5. 2017 21:15
Dnes jsem se byl podívat na kandidáta na postup,a mohu říci,že jsem nelitoval!!Myslím,že zápas se musel všem líbit nechybělo nasazení od obou týmů,hosté byli o málo fotbalovější,ale domácí je předčili v bojovnosi a hlavně obětavosti v obranné činosti,když někdy i se štěstím
odvraceli brankové šance hostů!!V závěru se do útočných akcí hostí často zapojoval i brankář
vyrovnat se jim však nepodařilo,ba naopak do opuštěné brány málem inkasovali,když míč přeletěl jen těsně branku.Ze stany domácích mne zaujaj výkon střelce druhé branky L.Poláka!
Nejen,že dal vítězný gól,ale byl prostě všude,jak v útočné i obranné fázi-fakt dost dobrý!!