0:1
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.05.2017 17:00

25.kolo, Středočeský | Mělník | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lobkovice po delší době bodově zabraly


Branky


0

Dlouhé čekání Lobkovic na výhru je u konce! Hostům se pomalu vyprazdňuje marodka a jejich výkony mají stoupající tendenci. Na půdě Obříství tentokrát vybojovali důležitou výhru, díky které se jim bude v závěru soutěže lépe dýchat.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Obříství je aktivnější, na gól to ale nestačí

V Obříství se utkaly celky, kterým se poslední zápasy příliš výsledkově nepodařily. Hlavně krize hostujících Lobkovic už trvala pořádně dlouho a ani v úvodu tohoto zápasu to nevypadalo, že by měli hosté udělat v Obříství díru do světa. Domácí se v úvodu utkání dobře pohybovali a vynutili si převahu, kterou však nedokázali gólově vyjádřit. K výbornému výkonu se totiž rozchytal hostující brankář Bricín, kterému pomáhaly i dobře postavené tyče, které neomylně odrážely míče mimo branku. Také Lobkovičtí se snažili při každé příležitosti vyrazit do útoku, ani oni ale nebyli úspěšní, a tak se šlo do kabin za bezbrankového stavu.

 

Horký brzy po změně stran rozhoduje

Do druhého poločasu udělal domácí trenér Tichota jednu změnu v sestavě, jeho tým ale brzy musel dotahovat manko - v 51. minutě se totiž prosadili z nenápadné akce hosté. Dlouhý výkop brankáře Bricína od vlastní branky si prodloužil Horký a po narážečce s jedním ze spoluhráčů postupoval s míčem na branku. Stále ještě v uctivé vzdálenosti napřáhl ke střele a levačkou vymetl vzdálenější šibenici. Brankář Novák se natahoval marně. 0:1. Po této brance hoté ožili a mohli svůj náskok zvýraznit. To se ale nepodařilo, a tak se o slovo přihlásili opět fotbalisté Obříství. Ti si v závěru vytvořili veliký tlak a k vyrovnání jim mohla pomoci situace z poslední minuty zápasu. Přímým kopem ale pouze orazítkovali tyč, a tak všechny body putují do Lobkovic.

 



Ohlasy k zápasu



FC Lobkovice
Daniel Hynek - obránce: Chci touto cestou poděkovat klukům za bojovnost a nasazení. Věřím, že jsme výsledkovou i herní krizi překonali. Nyní se kvalitně připravíme na zápas s Vehlovicemi, který pro nás bude hodně důležitý.



Sestavy


TJ Sokol Obříství
R. Novák [-] - J. Hovorka [-] , P. Herynk [-] - - P. Sus [-] (70. M. Bartoš [-] ) , J. Řehák [-] (46. M. Šeps [-] ) , L. Tichota [-] , L. Tichota [-] , S. Chvátal [-] , P. Litera [-] (87. J. Vondrák [-] ) , J. Hašourek [-] , J. Mansfeld [-]

FC Lobkovice
M. Bricín [-] - R. Horký [-] (60. J. Blahut [-] ) , J. Bauer [-] (85. T. Fingerhut [-] ) , J. Slovák [-] , L. Frýzek [-] (73. L. Weishäupl [-] ) , M. Štěpán [-] , J. Hejsek [-] , O. Venglař [-] , M. Melich [-] , V. Šeda [-] , D. Hynek [-]

ŽK: 1. J. Hovorka , 39. P. Herynk , 81. J. Mansfeld - 77. J. Hejsek , 90. M. Melich .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: STIBŮREK Petr - EDER Oldřich, DUDOK Luděk.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.