0:1
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.05.2017 17:00

25.kolo, Středočeský | Mělník | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Trubička rozhodl o výhře Počapel na Vehlovicích


Branky


0

Podruhé za sebou prohra nejtěsnějším rozdílem - to je hořká realita, se kterou se musí smířit fotbalisté Vehlovic. Ti tentokrát nestačili na hosty z Horních Počapel, ačkoli hráli celý poločas v početní převaze.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosty v závěru poločasu oslabuje Malinský

Jako by si oba celky byly vědomy faktu, že na střídačce nemají kam sáhnout, a začaly utkání velmi opatrně. Více s míčem se snažil hrát hostující tým, souhra ale někdy skřípala, a tak domácí obrana neměla příliš problémů se zachytáváním útoků. Ani domácí se ze svých pokusů o brejky příliš nepředvedli, a tak se na pořádnou akci čekalo více než půl hodiny. Poté se do zajímavé pozice dostal domácí V. Přáda, který postupoval podél brankové čáry na branku, přehodil brankáře, ale míč nezamířil mimo tyče. Důležitý moment pak přišel ve 42. minutě, kdy Malinský zřejmě v důsledku přemotivovanosti dohrál u rohového praporku Nováka a sudí Šulc tasil rovnou červenou kartu. První půle ale i tak skončila bez branek.

 

Trubička v úvodu druhé půle rozhoduje

Do druhého poločasu vstoupili hosté v početním oslabení a přizpůsobili tomu i svou taktiku. Nesnažili se tolik tlačit na domácí obranu a naopak spoléhali na rychlé brejky. To se jim vyplatilo velmi rychle - ve 47. minutě odvrátila domácí obrana jednu z těchto akcí pouze za cenu rohového kopu. I ten dokázala obrana Vehlovic odvrátit, avšak pouze na hranici velkého vápna, kde číhal připravený Trubička a přízemní ranou se nemýlil. 0:1. Od této chvíle se hosté ještě více soustředili na poctivou obranu, což Vehlovickým nesvědčilo a nedokázali se dostávat do nebezpečných pozic před Šmejkalovou brankou. A protože už ani Horní Počaply nic dopředu nevymyslely, berou tři body za nejtěsnější výhru 0:1.

 



Ohlasy k zápasu


TJ Liaz Vehlovice
Pavel Kroužecký - sekretář: V dalším domácím zápase jsme hostili tým Horních Počapel a opět jsme měli problémy se sestavou, a tak jsme nakonec nastoupili přesně v jedenácti i s trenérem. Hosté na tom nebyli lépe - měli jen jednoho náhradníka a ten nastoupil jen z taktických důvodů v 90. minutě. Hosté vyhráli díky jedné přesné střele, jinak to byl zápas bez vyložených šancí na obou stranách.

TJ Sokol Horní Počaply
Milan Hanuš - útočník: Děkuji klukům, že i v deseti se makalo a vzhledem k průběhu se dotáhlo vítězství. Musím pochválit i hlavního rozhodčího, který dle mého zvládl utkání ze své pozice výborně, až na (přísnější) vyloučení našeho hráče.



Sestavy


TJ Liaz Vehlovice
P. Marek [-] - J. Mašek [-] , J. Novák [-] , V. Štauber [-] , J. Najman [-] - D. Chorvát [-] , M. Novák [-] , V. Přáda [-] , I. Přáda [-] - L. Feigl [-] , J. Vališ [-] -

TJ Sokol Horní Počaply
M. Šmejkal [-] - R. Martinec [-] - D. Malinský [-] , M. Hanuš [-] , J. Trubička [-] , S. Grohman [-] , B. Fikart [-] , D. Slezák [-] , J. Dohnal [-] (90. L. Rejman [-] ) - P. Šuta [-] , J. Žídek [-]

ŽK: 63. J. Novák , 76. J. Vališ . ČK: 42. D. Malinský .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: ŠULC Martin - KROUŽECKÝ Pavel (N), PLICKA Martin (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.