Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.05.2015 16:30

22.kolo, Moravskoslezský | 1.A třída sk. B, 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lídr tabulky z Frenštátu vyhrál na půdě Dolní Lutyně


Branky


0
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jarní výsledky Dolní Lutyně byly poměrně přesvědčivé. Frenštát tak čekalo těžké utkání. Vstup do zápasu se povedl hostům na jedničku, když už ve druhé minutě naběhl na propadlý centr ze standardní situace Uličný a otevřel skóre zápasu na - 0:1. Zhruba celá polovina prvního poločasu se odvíjela převážně v hostující režii. Postupně se ale do hry stále více dostávala i domácí Lutyně, která se nakonec branky dočkala ve 34. minutě, kdy byl na střelu Twrdého zhruba z pětatřiceti metrů brankář Horák krátký. Drama však nechtěl za žádnou cenu připustit frenštátský kapitán Špaček a o pouhé čtyři minuty později prostřelil s prodlouženého rohu vše, co mu stálo v cestě a vítězství tak strhl opět na stranu Beskydu. Závěr poločasu vzal pevně do svých otěží už první brankou notně posílený Uličný, jenž si naběhl nejlépe na rohový kop a hlavou uzavřel poločasový výsledek na 1:3.
 Druhá půle byla už z hostující strany spíše o snaze maximálně držet míč a hlídat si poločasový výsledek. Tato taktika se hostům ale málem stala osudnou, když brankáři Horákovi ve dvou případech pomohla až branková konstrukce. Nakonec ale i to patří k výbavě dobrého gólmana. Diváci se tak branky v druhém poločase už nedočkali a utkání skončilo poločasovým výsledkem 1:3.



Ohlasy k zápasu



SK Beskyd Frenštát pod Radhoštěm
Radúz Rek - trenér hostujícího týmu: „Jsem rád, že jsme tento zápas zvládli a udrželi si tak bodový rozestup, který nám dává větší klid do dalších klání, která můžou samozřejmě dopadnout ještě jakkoli. Závěrem bych rád vyzdvihl výkon Martina Uličného, který jako krajní obránce dvěma brankami v tomto utkání zastínil i prezentaci našich ofenzívních hráčů.“



Sestavy


TJ Sokol Dolní Lutyně
I. Šajer [-] - J. Wita [-] , J. Vávra [-] , J. Hanusek [-] , P. Twrdý [-] - J. Ochodek [-] , V. Szkuta [-] , M. Velký [-] , P. Pěgřim [-] - T. Havlásek [-] (66. M. Fismol [-] ) , M. Macháček [-]

SK Beskyd Frenštát pod Radhoštěm
D. Horák [-] - J. Štika [-] , A. Plachký [-] , M. Uličný [-] - A. Marek [-] , T. Čuport [-] (46. M. Matúš [-] ) , R. Špaček [-] , J. Kovář [-] , D. Polášek [-] - R. Škrla [-] (84. J. Vašenda [-] ) , P. Klimpar [-] (88. R. Bartoš [-] )

ŽK: 34. J. Wita - 82. J. Štika , 87. P. Klimpar .
Hráči zápasu: P. Twrdý - M. Uličný .
Místo: Dolní Lutyně.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.