Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.04.2017 17:00

22.kolo, Středočeský | Mělník | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V přestřelce na Vysoké padlo 10 branek!


Branky


7. M. Kettner , 28. J. Gabčo , 36. M. Pražák , 46. M. Pražák , 53. M. Pražák , 61. J. Gabčo , 83. M. Pražák - 35. Z. Vavrek (p.) , 68. Z. Trnka , 78. M. Štolba (vl.)
0

Diváci, kteří i přes nepříznivé počasí dorazili na Vysokou, určitě odcházeli spokojeni. Potěšili je zejména domácí fotbalisté, kteří hned sedmkrát dokázali rozvlnit síť. Také hosté se snažili o ofenzivu, a tak z toho byla parádní přestřelka!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí jsou efektivní a jdou do vedení

Vstup do zápasu se lépe povedl domácímu týmu, který šel do vedení už v 7. minutě, když se míč z pravé strany trochu se štěstím dostal ke Kettnerovi, a ten z první zamířil přesně. 1:0. Také hosté se snažili útočit a většinu jejich útoků táhl uprostřed zálohy Trnka, finální fáze v podání Pšovky ale prakticky neexistovala, a tak z nadějných útoků nevzešlo prakticky žádné zakončení na Hamáčkovu branku. Hosté možná více drželi míč, domácí ale byli se svými útoky výrazně rychlejší a nebezpečnější. Druhá branka z toho byla ve 28. minutě, kdy si pěkný míč za obranu převzal Gabčo a přesně obstřelil brankáře. 2:0. Hosté se stále snažili útočit, ze hry to ale nešlo, a tak jim musela pomoci penalta. Netolický pronikal z pravé strany do vápna, byl ale netakticky držen a pomezní sudí Stibůrek neváhal se signalizací. Zkušený Vavrek si s rozehrávkou poradil a hosté byli rázem ve hře. 2:1. Netrvalo ale ani minutu a Vysoká si vzala svůj náskok zpátky - další dlouhý míč krásně přeletěl hostující obranu a rychlonohý Pražák ve svém úniku nezklamal. 3:1. V závěru poločasu ještě Vildova rychle padající střela orazítkovala břevno a šlo se do kabin.

Vysoká velmi rychle rozhoduje

Hosté v poločase cítili šanci na zvrat v zápase, podmínkou ale byla mnohem pevnější defenziva. Hned po minutě hry ale bylo zřejmé, že se to nepodaří - Vlasák váhal s rozehrávkou a ztratil míč, následnou akci obrana zastavit nedokázala a Pražák svým druhým gólem trestal. 4:1. V dalších minutách začalo domácí trio Pražák - Gabčo - Kettner zcela rozebírat obranu Pšovky B a skóre hrozivě narůstalo. Až po šestém gólu Gabča z přímého kopu se zdálo, že mají domácí dost a na jejich kopačky se také začaly vkrádat nepřesnosti, z čehož Pšovka vytěžila mírný tlak a dvojnásobné snížení. Nejprve prošel Trnka středem obrany a levačkou uklidil míč do branky a následně si Štolba srazil centr do vlastní branky. Domácí se zdáli být lehce znervózněni, brzy je ale uklidnil další gól, když Pražák zcela osamocen naběhl na centr a uklidil ho (už počtvrté v zápase) za záda střídajícího brankáře Netolického st. Ten se v úplném závěru ještě blýsknul proti dvěma samostatným únikům domácích a zápas tak skončil výsledkem 7:3.



Ohlasy k zápasu



FK Pšovka Mělník B
Karel Vlasák - obránce: Pokud bych měl zhodnotit svůj výkon, tak to byla sranda. Celý zápas jsem vlál za Keťasem a jestli se mi ho podařilo zastavit dvakrát, tak je to moc. Výborně jsem se prezentoval také při podpoře útoku - zejména přihrávky za plot a centry na prvního hráče byly mou doménou. Jedním takovým jsem našel Štolbiče, kterému už mě bylo asi líto a uklidil to do vlastní branky. Celkově pěkný zápas - Vysoká předváděla rychlé útoky, které jsme nedokázali zachytávat a my jsme se taky celkem dostávali do hry. Bohužel, větší šance z toho byly až za rozhodnutého stavu. Za celou první půli jsme vystřelili jenom z penalty.



Sestavy


FK Vysoká
S. Hamáček [-] - M. Pražák [-] , T. Holub [-] , P. Malák [-] , J. Gabčo [-] , M. Kettner [-] , D. Řízek [-] , J. Vilda [-] (46. Z. Vágner [-] ) , T. Prejsa [-] , T. Vágner [-] (40. R. Finkous [-] ) , M. Štolba [-]

FK Pšovka Mělník B
V. Braunšveig [-] (80. J. Netolický st. [-] ) - M. Novák [-] , M. Buzalka [-] , L. Krejčík [-] , Z. Vavrek [-] , Z. Trnka [-] , J. Netolický [-] , T. Frajman [-] , K. Vlasák [-] , D. Šesták [-] , P. Šuba [-]

ŽK: 34. J. Vilda , 53. T. Prejsa - 69. T. Frajman , 82. D. Šesták , 86. P. Šuba .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Šnýdr Miroslav - DEMETER Martin, STIBŮREK Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.